|
|
|
9x superlekker Aziatisch Alles uit één kom | Niet veel tijd maar wel Aziatisch eten? Denk aan een comfort-kom pittige curry of noedels. Straks even langs de toko of het Oosterse schap in de supermarkt en maak nu alvast je gerechtkeuze. | |
|
|
|
|
|
Ongewoon lekker, gewoon uit blik Blij met bonen uit blik | Het kan absoluut: delicious.koken met bonen uit blik. Of je nu witte, zwarte of kidneybonen kiest, wij garanderen je megalekkere risotto, vega chili of Mexicaans. | |
|
|
|
|
Vanaf morgen in de (online) winkel: delicious. februari! Moet er echt een reden zijn voor verwen-eten? Wij vinden van niet. Het leven zelf is al reden genoeg om jezelf en elkaar te verwennen met liefde en aandacht. Dat kan op zoveel manieren. Daar hebben we de afgelopen tijd wel wat over bijgeleerd. Ónze favoriete manier van liefde gaat natuurlijk door de maag. In dit nummer gaat daar de rem echt vanaf. Gewoon omdat het lekker is! Het februarinummer is vanaf morgen te koop bij jouw lokale supermarkt én in onze webshop! Benieuwd naar het nummer? Bekijk hier alvast een exclusieve preview! | |
|
|
|
|
|
Tijd voor een winterstamp Stamppot van knolselderij & kalkoen | Knolselderij is niet alleen lekker in erwtensoep, je kunt er ook een stevige winterstamppot van maken. Met vadouvan spice je hem goed op. Combineer met kalkoen- of kipfilet of royaal met gebakken paddenstoelen. | |
|
|
|
|
Online delicious.academy Desembrood bakken met Dosia De droom van menig hobbykok is zelf desembrood bakken. delicious. bakkoningin Dosia neemt je bij de hand en laat je alles stap voor stap zien. Welke meelsoorten je kunt gebruiken, hoe je een starter maakt en het hele proces van voeden, rijzen, kneden, rusten en bakken. Na deze online masterclass op maandag 8 februari bak jij je lievelingsbrood voortaan gewoon zelf. Na afloop ontvang je een terugkijkvideo & een exclusief digitaal (PDF) dossier met recepten, tips en tricks van Dosia! | |
|
|
|
|
|
Saluti Bellini trifle met amaretti & citroenmascarpone | Onweerstaanbaar: deze cocktail en dessert in één! Met perzik en mascarpone en amaretti smaakt het perfect Italiaans. Dé manier om de zomer even binnen te halen, juist nu in half januari. | |
|
|
|
|
|
Begin het jaar goed & kies voor een kortingsabonnement op delicious.magazine. Dan zet je vanaf nu de allerlekkerste gerechten op tafel voor jezelf, familie & vrienden! Als gloednieuwe abonnee krijg je delicious. het eerste jaar met 29% korting en ontvang je standaard 25% korting op alle online masterclasses! | |
|
|
|
|
|
|