 |  | De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. […] |
|  |  | Als ik de berichten in de media lees, dan zit de horeca in zijn gloriejaren. De omzet plust, kwartaal na kwartaal, en de bomen […] |
|  |  | De elfde editie van de horecavakbeurs HorecaEvenTT, die van 5 tot en met 7 februari in Assen werd gehouden, is op alle fronten […] |
|  |  | Oprichter en eigenaar Xander Hasaart: “We willen van Par Hasard een begrip maken in Nederland. Iedere Par Hasard vestiging […] |
|  |  | De uitspraak van het gerechtshof Den Haag van 13 februari jl. betekent kort gezegd dat, op basis van een WHO-verdrag, […] |
|  |  | Vanaf maart 2018 kan je op de Horeca Academie een wijntraining volgen. De Horeca Academie slaat hiervoor de handen in één met […] |
|  |  | Stichting DUPAN heeft bij besluit van 13 februari 2018 Michel van der Kroft, Meesterkok bij 2-sterren-Restaurant ’t Nonnetje te […] |
|  |  | De Twentsche Foodhal opent in de komende weken drie nieuwe keukens, en breidt hiermee het aanbod in één klap flink uit. Vanaf […] |
|
|
| |
|