Bekijk en bestel:Themaset 2023
Beste meneer / mevrouw Do
Het is Prinsjesdag! En als muntverzamelaar weet u maar al te goed wat dat betekent. Later op de dag vindt de troonrede plaats, maar nu kunt u de nieuwste Themaset 2023 al bestellen. Ontvang alle Nederlandse euromunten én een bijzondere penning in één unieke set.

Themaset 2023
Bij de Themaset 2023 staat een bijzonder jubileum centraal. Koning Willem-Alexander zit in 2023 alweer 10 jaar op de troon. In 2013 kondigde de toenmalige Koningin Beatrix in een tv-toespraak haar abdicatie aan. Op 30 april volgde de Prins van Oranje zijn moeder op als staatshoofd. Zoals altijd staat de Themaset in het teken van het Koningshuis. Zo stond de Themaset 2022 in het teken van het porseleinen huwelijk van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima.

De verpakking van de Themaset 2023 bevat de acht Nederlandse euromunten, maar daarnaast ook een bijzondere penning. Op de voorzijde staat Koning Willem-Alexander op de dag van zijn inhuldiging. Op de keerzijde van de penning staat het Nederlandse wapen. De verpakking bevat meer informatie over 10 jaar Koning Willem-Alexander, waaronder ook meer over zijn bezoeken aan de Koninklijke Nederlandse Munt…

 
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Themaset 2023
Privacy  •  Voorwaarden