De 10 mooiste Australië reizen op een rijtje | Webversie

Bekijk de meest bijzondere reizen, door ons geselecteerd.

Wil jij de prachtige landschappen van Australië ontdekken? Snorkelen bij Great Barrier Reef, oog in oog staan met een kangoeroe en slenteren door Sydney zullen dan vast op je lijstje staan. Wij hebben de mooiste reizen voor je geselecteerd. Liever een andere bestemming? Wijzig je e-mailvoorkeuren

Ontdek de Outback!

Ontdek de Outback!

Vanaf € 840 - exclusief vlucht

Ontdek met Evaneos de Outback: een buitengewoon natuurgebied met woestijnvlaktes, verweerde bergketens, rotsachtige kloven en de meest heilige plaatsen van de Australische Aboriginals.

Bekijk deze reis

Lees meer over The Outback

Fly drive Australie

Fly drive Australië

Vanaf € 1.845 - inclusief vlucht ✈

Australië is zeer geschikt om met eigen huurauto te bereizen. Met deze flydrive van Pacific Island Travel kun je zelf je route bepalen, alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn vast voor je gereserveerd.

Bekijk deze reis

Meer aanbieders van fly drives

Rondreis Zuid-West Australië

Rondreis Zuid-West Australië

Vanaf € 943 - exclusief vlucht

Deze autorondreis van SNP is gericht op bijzondere overnachtingsplekken! Je bezoekt onder andere de moderne metropool Perth, de regenwoudreuzen bij Walpole en het historische stadje York.

Bekijk deze reis

Meer reizen van SNP

4-weekse rondreis Tasmanië

4-weekse rondreis Tasmanië

Vanaf € 3.450 - inclusief vlucht ✈

Ontdek met Travel Essence op een luxe wijze Tasmanië: het schitterende eiland ten zuiden van Australië dat ooit werd ontdekt door de Nederlandse ontdekkingsreiziger Abel Tasman.

Bekijk deze reis

Lees meer over Tasmanië

Amazing South West Coast

Amazing South West Coast

Vanaf € 500 - exclusief vlucht

Deze 10-daagse autoreis van Tenzing Travel voert je vanaf Perth zuidwaarts langs leuke, kleine plaatsjes. Je hebt tijdens deze reis alle vrijheid om te bepalen waar en wanneer je stopt. Heerlijk toch?!

Bekijk deze reis

Meer reizen van Tenzing Travel

Ontdek de verlaten westkust

Oost-Australië, Sydney & Bali

Vanaf € 2.485 - inclusief vlucht ✈

Een heerlijke reis van Pacific Island Travel om te ontsnappen aan de Nederlandse winter. Rijd door het grandioze Zuidoosten van Australië naar Sydney, om aan het einde op Bali helemaal tot rust te komen!

Bekijk deze reis

Lees meer over Sydney

Coast Cruise & Desert Drive

Coast Cruise & Desert Drive

Vanaf € 1.639 - exclusief vlucht

Tijdens deze camperreis van Riksja bezoek je individueel de ruige ongerepte Outback en de afwisselende oostkust. Je begint in bruisend Sydney met het bekende Opera House, Harbour Bridge en de surfstranden.

Bekijk deze reis

Meer reizen van RIksja Travel

Oostkust Australië met huurauto

Oostkust Australië met huurauto

Vanaf € 3.209 - inclusief vlucht ✈

Reis vanuit wereldstad Sydney en wijnregio Hunter Valley langs prachtige kustwegen naar de trendy Gold Coast. Maak een uitstapje naar zandeiland Fraser Island! FOX neemt je mee op avontuur.

Bekijk deze reis

Meer reizen van FOX

Ultimate Kickstart Oz

Ultimate Kickstart Oz

Vanaf € 635 - exclusief vlucht

Activity International neemt je een week lang mee met andere startende backpackers uit o.a. Engeland, Canada, België en Duitsland on tour in en rond Sydney. De perfecte start van je rondreis!

Bekijk deze reis

Meer reizen van Activity International

Australië & Nieuw-Zeeland

Australië & Nieuw-Zeeland

Vanaf € 4.495 - inclusief vlucht ✈

Djoser biedt je een unieke combinatie tussen Nieuw-Zeeland en Australië. Een extra beloning voor de lange vlucht! Op deze manier bezoek je misschien wel de twee mooiste landen in één reis.

Bekijk deze reis

Meer reizen van Djoser

Meer Australië inspiratie

Meer Australië inspiratie

Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je tóch liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | Facebook | Wijzig je e-mailvoorkeuren | Afmelden