Beste John,

De lente komt maar moeizaam op gang. Na een geweldige start (herinner je je de zonovergoten Paasdagen nog?) blijft het nu een beetje kwakkelen. Het was de afgelopen weken dan ook niet het beste moment voor een vakantie in eigen land.

Misschien is het sukkelende lenteweer ook wel de reden dat ik zoveel nieuwe abonnees op mijn nieuwsbrief mag verwelkomen. Het is natuurlijk ideaal weer om je website eens flink af te stoffen en je SEO op orde te krijgen. Mijn SEO-checklist is dan ook vaak gedownload.
Heb je hem gemist? Geen probleem. Ik deel de link later in deze nieuwsbrief nog een keer. Met deze checklist kun jij flinke stappen zetten met je SEO.

En die lente? Die komt écht nog wel op gang, hoor!

Ik heb er zin in! Jij toch ook?

Online marketing alleen voor de grote jongens?

Het is een veelvoorkomende misvatting: Online marketing is alleen voor grote bedrijven! Niets is minder waar. Ieder klein bedrijf, of het nu een eenmanszaak is of enkele medewerkers heeft, kan heel goed opboksen tegen zijn grote broers. Zeker op marketinggebied is het mogelijk om grote bedrijven (en zelfs multinationals) te verslaan. Met deze 10 online marketing tips ben jij voorbereid en zet jij jezelf op de kaart!
 
Lees die tips!

SEO-checklist gemist?

Heb je mijn vorige nieuwsbrief niet gelezen of ben je er nog niet aan toe gekomen om de SEO-checklist met 19 tijdloze SEO-tips te downloaden? Geen probleem: je kunt de checklist nog steeds downloaden

 

Laatste SEO nieuws

Wat kun je doen als je pagina niet door Google geïndexeerd wordt? 
  • Op het blog van Ahrefs lees je wat de meest voorkomende problemen met indexatie zijn én hoe je ze op kunt lossen! Kom je er met deze goede tips niet uit? Neem dan even contact met me op, waarschijnlijk kan ik je verder helpen.
Veel plezier met bovenstaande artikelen en tot de volgende keer.

Hartelijke groet,
René Greve










Deventer
 
Copyright © 2019 Rene Greve Internet Marketing, All rights reserved.
Je hebt je zojuist ingeschreven voor mijn nieuwsbrief over Internet Marketing in het algemeen en SEO in het bijzonder. met vriendelijke groeten,

Our mailing address is:
Rene Greve Internet Marketing
Sluisstraat 23-25
Deventer, Overijssel 7411 EE
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp