Beste golfer, gebruik deze 3 slimme tips van een kampioen!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Klik hier voor de webversie

28 september 2022 Nederlandse Golf Federatie
INSTRUCTIE

Drie tips van kampioen Van Hoof

Jan-Willem van Hoof won begin deze maand het Nederlandse Loterij Nationaal Open. Op de Noordwijkse was de teaching professional iedereen te slim af met solide spel. Hij legt aan GOLF.NL uit hoe hij het toernooi heeft kunnen winnen en wat jij daarvan kunt leren.

Bekijk de tips
ENQUETE

Geef je mening over de competitie

Vooral ook als je geen competitie speelt! Want de NGF wil graag alle meningen horen over bijvoorbeeld de baanbezetting tijdens de competitieperiode. Het invullen van de enquête kost slechts 6 minuten!

Beantwoord hier de vragen
ADVERTORIAL

Feestelijk golftoernooi

Doe mee met ons Oud & Nieuw toernooi in Spanje. Een complete golfweek inclusief vlucht, transfers en spelen op twee topbanen. Boek snel, vanaf € 1599,- inclusief vlucht.

Lees en kijk verder
BLOG

Golfen met Limerick en Plastic Paddy

Eindelijk de baan in met rasechte Ieren. Meteen is er meer ruimte voor humor dan voor goed spel. Achteraf met een pint in het clubhuis is de slechte score snel vergeten. "We hebben nog nooit zoveel lol gehad tijdens een rondje golf."

Lees verder
EQUIPMENT

Met plezier een nat pak op de golfbaan

Over golfequipment valt genoeg te schrijven. In de rubriek ‘In de etalage’ aandacht voor wat er in de wereld van golfspullen te koop is, waardoor we hopelijk bij jou de keuzestress een beetje kunnen wegnemen. Deze keer: regenkleding.

Lees verder
PODCAST

Beter golfen? Stel onrealistische droomdoelen!

Hoe haal je een lage handicap met één training per week. In een nieuwe aflevering van de podcast Podje Golf geeft mental coach Mitchel Kevenaar antwoord op deze vraag.

Beluister Podje Golf #49
DE BAAN OP

'Op de drivingrange sloeg ik ze kaarsrecht'

Ken je die? Het is een van de vele excuses die golfers gebruiken om hun off-day in de baan te verklaren. Want het ligt natuurlijk maar zelden aan de golfer zelf... ;-)         

Bekijk de 10 excuses
EQUIPMENT

Review: Shot Scope PRO LX+

Er zijn tegenwoordig aardig wat opties als je je golfspel wilt analyseren. GOLF.NL ging een paar rondes de baan in met de Shot Scope PRO LX+ om statistieken te verzamelen en een oordeel te vellen over deze alleskunner.

Lees de review

Uitgelicht

RUBRIEK

Sweetspot: 'auw' doet de backswing?

Lees verder >
 
 

Wie speelt waar?

29

SEP

Alfred Dunhill Links Championship

Schotland | DP World Tour

29

SEP

The Ascendant LPGA

The Colony, Texas (VS) | LPGA

29

SEP

Hopps Open de Provence

Mallemort, Frankrijk | Challenge Tour

 
 
Instagram #GOLFNL  @GOLFNL
GOLF.NL op Instagram
Golfweer

Je ontvangt deze e-mail omdat je GOLF.NL toestemming hebt gegeven om jou per e-mail op de hoogte te houden. Wij kunnen niet uitsluiten dat er eventuele onjuistheden in de gegevens voorkomen. Wil je in de toekomst liever geen e-mail meer van ons ontvangen? Dan kun je je hier afmelden.