10x onze favoriete Amerika reizen van mei!

1 maand geleden
  • Html
  • Tekst

De 10 mooiste Amerika reizen op een rijtje | Webversie

City hoppen in New York, roadtrippen in California of toch een strandvakantie op Miami Beach? In Amerika kan je werkelijk alle kanten op! Daarom hebben wij voor jou de mooiste camperreizen, gezelligste groepsreizen en prachtige fly drives van mei voor je op een rijtje gezet. Liever een andere bestemming? Wijzig je e-mailvoorkeuren

American Road Trip

Vanaf € 1.499 - inclusief vlucht ✈

Een road trip met familie of vrienden is een uitstekende manier om te ontstressen terwijl je herinneringen verzamelt. Deze rondreis van NBBS Reizen is een aaneenschakeling van de hoogtepunten in West USA.

Bekijk deze 18-daagse reis

Top 10 mooiste natuurparken in de VS

Rondreis West-Amerika

Vanaf € 3.195 - inclusief vlucht ✈

Het zuidwesten van Amerika is een gebied van uitersten. Tijdens deze reis van Djoser bezoek je mooie nationale parken zoals Yosemite, de Grand Canyon, Bryce Canyon en Zion.

Bekijk deze 21-daagse reis

Meer groepsreizen naar Amerika

Best of Florida

Vanaf € 1.550 - exclusief vlucht

Verken met Tenzing Travel de staat Florida van de pretparken in Orlando tot de Caraibische sfeer in Key West. Geniet van de schoonheid van de Everglades en bewonder bruisend Miami Beach.

Bekijk deze 17-daagse reis

Meer reizen naar Florida

Natuurwonderen West-Amerika

Vanaf € 1.739 - inclusief vlucht ✈

Amerika heeft een ruime collectie aan natuurwonderen en indrukwekkende landschappen. Gedurende deze reis van 333travel kom je maar liefst in 12 Nationale parken & Monumenten.

Bekijk deze 21-daagse reis

Meer reizen naar California

Swingend door de Deep South

Vanaf € 1.313 - exclusief vlucht

Ontdek met deze reis van Riksja Amerika de mooiste steden van het zuiden. Nashville, Memphis en New Orleans komen voorbij! Ook staat er een bezoek aan Graceland op het programma.

Bekijk deze 14-daagse reis

Of ontdek meer reizen naar New Orleans

Hoogtepunten van het Oosten

Vanaf € 2.779 - inclusief vlucht ✈

Reis met FOX naar de wereldsteden New York en Washington. Ook bezoek je de Niagara Watervallen, maak je een boottocht door 1000 Islands National Park en reis je door de prachtige White Mountains.

Bekijk deze 15-daagse reis

Meer reizen naar New York

New York en Las Vegas

Vanaf € 1.600 - inclusief vlucht ✈

Je begint deze WRC reis met een bezoek aan de beroemde metropool New York, vervolgens maak je vanuit Las Vegas een schitterende autorondreis langs de beroemde nationale parken in de USA.

Bekijk deze 11-daagse reis

Meer reizen naar Las Vegas

Mickey, dolfijnen & stranden

Vanaf € 1.299 - inclusief vlucht ✈

Met deze reis van Travelnauts door Florida combineer je het strand van Miami met het avontuurlijke Everglades Nationaal Park, de idyllische ‘Keys’ en eindeloos vertier in de themaparken van Orlando.

Bekijk deze 15-daagse reis

Meer familiereizen naar Amerika

Western Values

Vanaf € 1.188 - inclusief vlucht ✈

Een autorondreis met in korte tijd vele hoogtepunten van het westen, zoals Route 66 en Las Vegas! Je bezoekt de 3 bekendste steden en vele nationale parken. Aangeboden door De Jong Intra.

Bekijk deze 15-daagse reis

Meer reizen naar Route 66

Rondreis Alaska en Yukon

Vanaf € 3.898 - inclusief vlucht ✈

Tijdens deze avontuurlijke rondreis van Sawadee door Alaska en Yukon kom je langs vele hoogtepunten als het Denali en Kluane National Park en de historische Klondike gold rush dorpjes.

Bekijk deze 24-daagse reis

Meer aanbieders van groepsreizen

Je ontvangt deze Amerika.nl top 10 omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je tóch liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | FacebookWijzig je e-mailvoorkeuren | Afmelden

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

indonesie.nl

Categorieën: Nieuwe nieuwsbrief aanmeldingen Buitenland Hotels Recreatie Reisbureau Vakantie Watersport | Boten Zwemmen | Zwembad | Zwemwater
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder 7 t/m 13 jaar

© 2019