10x onze favoriete Zuid-Afrika reizen van mei!

1 maand geleden
  • Html
  • Tekst

De 10 mooiste Zuid-Afrika reizen op een rijtje | Webversie

Aangezien Zuid-Afrika 30 maal groter is dan Nederland, is het niet gek dat vele reizigers kiezen voor dit prachtige land. De vele bezienswaardigheden en unieke routes die je kunt rijden, maken Zuid-Afrika een land dat je gezien moet hebben. Staat Zuid-Afrika wel op je lijstje maar weet je niet waar te beginnen met het zoeken naar de beste reis? Wij hebben de mooiste reizen van mei voor je op een rijtje gezet. Liever een andere bestemming? Wijzig je e-mailvoorkeuren

Zuid-Afrika, Lesotho & Swaziland

Vanaf € 2.195 - inclusief vlucht ✈

Verwonder je tijdens deze complete groepsreis van Djoser aan al het wildlife aan de kust, zoals dolfijnen, walvissen en robbenkolonies. Geniet daarnaast ook van de cultuur in Swaziland en Lesotho. 

Bekijk deze 21-daagse reis

Of bekijk alle reizen naar Lesotho

Discover de Capes!

Vanaf € 1.831 - inclusief vlucht ✈

Ontdek met NBBS de twee unieke Kaapprovincies. Bezoek Kaapstad en het wijngebied, spot walvissen bij Hermanus (juli tot november) en ga op zoek naar de Big Five in Amakhala Game Reserve.

Bekijk deze 13-daagse reis

Alle reizen naar het wijngebied

Wonderlik Suid-Afrika 

Vanaf € 2.316 - inclusief vlucht ✈

Ontdek alle hoogtepunten van Zuid-Afrika met de Jong Intra. Je ontdekt de noordelijke regio’s waaronder het Kruger National Park, het koninkrijkje Swaziland en de prachtige kusten van de Indische Oceaan.

Bekijk deze 20-daagse reis

Meer reizen naar Krugerpark

Drakensbergen & Safari

Vanaf € 2.000 - exclusief vlucht

Deze afwisselende selfdrive van Pangea Travel begint en eindigt in Johannesburg. Bezoekt Drakensberg waar je kunt genieten van de prachtige natuur en de frisse berglucht en spot wilde dieren in Hluhluwe.

Bekijk deze 15-daagse reis

Bekijk andere mooie autoroutes

Verborgen plekjes van Zuid-Afrika

Vanaf € 1.873 - inclusief vlucht ✈

Ervaar een onbekendere kant van Zuid-Afrika en ga met 333travel op ontdekkingstocht naar het traditionele karakter van dit prachtige land. Je verlaat grotendeels de gebaande paden en geniet.

Bekijk deze 18-daagse reis

Meer reizen naar de Westkaap

Scenic route South Africa

Vanaf € 1.980 - exclusief vlucht

Een veelzijdige kampeerreis van Afrika Online met bezoeken aan de Panorama Route, Xhosa bevolking en een bezoek aan de “Mother City” Kaapstad, Kaap de Goede Hoop en het wijngebied van Stellenbosch.

Bekijk deze 19-daagse reis

Meer reizen naar Kaapstad

Met kids op reis door Zuid-Afrika 

Vanaf € 2.690 - inclusief vlucht ✈

Zuid-Afrika is een uitstekende keuze als bestemming voor het hele gezin. Door het grote aanbod aan activiteiten zullen jong en oud elke dag weer verrast worden. Ambiance Travel neemt graag je mee.

Bekijk deze 23-daagse reis

Meer informatie over veiligheid

Country House en Safari Lodge

Vanaf € 1.500 - exclusief vlucht

Naast een complete kennismaking met de diversiteit in cultuur en natuur, wacht je nòg een bijzondere ervaring: overnachten bij mensen thuis, in landelijke boerderijen, guesthouses en lodges!

Bekijk deze 23-daagse reis

Meer reizen naar Franschhoek

Grandioos Zuid-Afrika

Vanaf € 1.679 - inclusief vlucht ✈

Tijdens deze prachtige reis van FOX kom je aan in Johannesburg en rijd je naar Mpumalanga waar je zult verblijven dichtbij het Kruger National Park. En je maakt een prachtige stop bij God’s Window.

Bekijk deze 16-daagse reis

Meer reizen naar Drakensbergen

Zuid-Afrika Totaal

Vanaf € 2.195 - inclusief vlucht ✈

Wil je zoveel mogelijk van Zuid-Afrika zien en heb je de tijd? Tijdens deze reis van Travelnauts doorkruis je het gehele land en reis je in een rustig tempo van Kaapstad naar Johannesburg.

Bekijk deze 32-daagse reis

Meer informatie over beste reistijd

Meer Zuid-Afrika inspiratie

Je ontvangt deze Zuid-Afrika.nl top 10 omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je tóch liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | FacebookWijzig je e-mailvoorkeuren | Afmelden

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Australie.nl

Categorieën: Vakantie Internet Buitenland
Leeftijd: 65 jaar en ouder 31 t/m 64 jaar 19 t/m 30 jaar 14 t/m 18 jaar 7 t/m 13 jaar

© 2019