Helpt u Maarten van der Weijden met de financiering voor onderzoek naar de genezing van kanker? Dat kan op verschillende manieren, namelijk: door mee te zwemmen, door als vrijwilliger mee te helpen of door donateur te worden. Kijk voor meer informatie op de website. |
|
Goudse extra belegen komijnekaas (OP=OP!) kilo | |
Slagers grillworst naturel, kaas, Riperkrite tsiis of kip van de versafdeling | |
|
Poiesz tapas of buitenlandse kaas alle soorten 3 bakjes à 80-300 gram naar keuze | |
Poiesz Noorder borrelrondjes Fries, Groninger, Drents of rondje Noord bakje à 105-115 gram | |
|
Geslaagde BBQ? Vraag het de Grill & BBQ-chef! Uw Poiesz slager heeft onder leiding van Reitse Spanninga een opleiding gevolgd op de Weber Grill Academy. Daarmee heeft hij alle kennis - evenals vleessoorten en materialen zoals houtskool, aanmaakblokjes en een ‘leen-BBQ’ - in huis voor een geslaagde BBQ. Pssst, bij aankoop van Boerenburgers maakt u nu kans op een terrashaard! |
|
Heeft u de nieuwe cadeaucatalogus al in huis? Haal hem snel op in de winkel! U kunt nu supersnel sparen voor dagjes uit en zomercadeaus. Wat dacht u van een opblaasbare unicorn of een dagje Ameland? |
|
Bekijk de video van de Boerenlunch! Op zaterdag 26 mei was het zo ver! In Baaium ontvingen we een recordaantal gasten voor de 2e Boerenlunch. Het was puur genieten met de lokale lekkernijen en specialiteiten van onder andere Weide Weelde, Kaasboerderij De Deelen, Fûgelfry en de familie Schwering uit Marknesse. Proef de sfeer en bekijk onze aftermovie en foto’s. |
|
|
|