Cat D8T bulldozer productiever en zuiniger
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
190 Volvo-klanten met SMT naar Volvo Days
In thuisland Zweden showde Volvo Construction Equipment de afgelopen weken zijn complete gamma aan duizenden bezoekers. SMT vloog vanuit Nederland, België en Luxemburg 190 klanten in voor deze Volvo Days. Volgens Heino Westdijk, CEO van SMT Benelux, is het evenement van onschatbare waarde. ‘Hier ontstaan relaties voor het leven.’ 
(advertorial)
Nieuw op BouwMachines.nl: premium artikelen
Een selectie van onze artikelen is vanaf nu exclusief voor abonnees te lezen. Dit zijn premium artikelen. Maak nu een gratis account aan en krijg gratis toegang tot 3 premium artikelen per maand.
Cat D8T bulldozer productiever en zuiniger

Cat komt met de nieuwe D8T bulldozer. Die machine verwerkt tot 18% meer materieel per uur dan zijn voorganger, bij een gelijkgebleven brandstofverbruik, zegt Caterpillar.

Lees verder >
Liebherr introduceert 800-tons LR 1800-1.0 rupskraan

Liebherr introduceert de nieuwe LR 1800-1.0 rupskraan. De 800-tonner is ontwikkeld als industriekraan, met beweegbare jib en derrick-systeem, voor inzet in bijvoorbeeld energiecentrales en de petrochemische industrie.

Lees verder >
Douwe Hoekstra investeert in nieuwe Case CX250D

Schmidt Bouwmachines in Almelo leverde een nieuwe Case CX250D rupsgraafmachine aan Douwe Hoekstra in Nijemirdum. Machinist Wiebe van Es roemt met name de bediening van de Case.

Lees verder >
Spelt verruilt Hyundai HL760 laadschop voor nieuwe HL960

Specialist in onder meer afvalverwerking Spelt in Nieuwveen ruilde een Hyundai HL760 laadschop van 2008 in voor een nieuwe Hyundai HL960. 

Lees verder >
Telestack pakt uit op Hillhead-beurs

Telestack pakte flink uit op de beurs Hillhead in het Britse Buxton. Op de 3-daagse beurs voor grondverzet, breken, zeven en transporteren toonde Telestack naast het bekende leveringsprogramma diverse noviteiten.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright