20 Jaar BMW ConnectedDrive.

10 maanden geleden


Text only:

20% korting op digitale diensten.
View online
Geachte heer Achternaam,
Iedereen heeft het tegenwoordig over met het internet verbonden auto’s. BMW introduceerde deze technologie al in 1998. Dat begon met de automatisch noodoproep en uitgebreide verkeersinformatie. Vervolgens was BMW de eerste met internet in de auto. En het eerste premium merk die apps van derden integreerde in de auto.
In de afgelopen jaren heeft BMW het als ConnectedDrive gestaag uitgebreid met diensten die uw mobiliteit nóg veiliger en gemakkelijker maken. Vier met ons 20 jaar BMW ConnectedDrive en profiteer van 20% korting op deze digitale diensten.
Profiteer tot 29 mei aanstaande van de verlaagde prijs van ConnectedDrive Services, uw toegang tot de wereld van BMW ConnectedDrive. En kies uit geweldige diensten en applicaties met 20% korting: van kaartupdates en Online Entertainment tot Apple CarPlay voorbereiding.
Ontdek uw mogelijkhedenBMW CONNECTED
BMW Connected is uw persoonlijke mobiliteitsassistent. Via de app stuurt u bestemmingen eenvoudig naar uw BMW. Hij herinnert u aan geplande afspraken en uw aankomsttijd deelt u eenvoudig via de navigatie met uw contacten. Uitgebreid met Remote Services kunt u diverse functies van uw BMW ook op afstand bedienen.
Download de appREAL TIME TRAFFIC INFORMATION
Weet u áltijd als eerste waar de files staan? Met Real Time Traffic Information (RTTI) krijgt u meteen de slimste alternatieve route. Een gewilde dienst van BMW ConnectedDrive. Nu tijdelijk vanaf slechts 4 euro per maand.
Ontdek meer PERSONAL ASSISTANT
Heeft u al een Personal Assistant? Een die 24/7 weet waar u lekker kunt eten of prima kunt overnachten. En dat meteen in uw navigatiesysteem zet. Een gewilde dienst van BMW ConnectedDrive die we u tijdelijk met 20% korting aanbieden.
Ontdek meerWat vindt u van deze e-mail? GoedKan beter Deze e-mail is een uitgave van BMW Group Nederland
Contact | Privacy beleid | Disclaimer | Afmelden
                                                           

Bmw.nl

Categorieën: Merk | Branding Auto's Auto onderdelen Auto diversen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019