30 maart Ladies night: Gratis goodiebag, toffe acties en mega giveaways!

Webversie

De missie van WeatherBeeta is om comfortabele, van hoge kwaliteit en duurzame producten te produceren. WeatherBeeta is één van de eerste bedrijven die synthetisch materiaal gebruiken in de paardendekens. Synthetisch materiaal is kunststof materiaal, de stof is dus niet van een natuurlijk product zoals katoen of wol, maar juist van bijvoorbeeld nylon, acryl of orlon. Dit betekend dat de stof nog een stuk sterker is dan een natuurlijke stof.
De volledige collectie van WeatherBeeta bestaat uit dekens, zadeldekken, oornetjes, beenbeschermers, springschoenen en bandages.

We geven je hieronder wat inspiratie! ⤵️

Shop nu

Volgende week is het weer zover!

Voeg toe aan je agenda

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo

Volgende week is het weer tijd voor Ladies Night! Een avond vol met te gekke aanbiedingen, maar die houden we nog eventjes geheim. 🤫 Wat we al wel kunnen verklappen is dat je met 25% keuzekorting kan shoppen. Daarnaast hebben we een grote prijzenpot. Zo kan je een De Boer Horsetruck winnen voor een weekend, maar ook hebben we toffe prijzen van Equestrian Stockholm, Anky en Casco. En wat denk je van €250,- shoptegoed? 😏 Kom jij gezellig langs met je stalgenootjes, vriend, moeder of tante?

Locatie: Epplejeck Duiven - Toekomst 6, Duiven

Woensdag
30 maart 
10.00 - 21.00

Donderdag
31 maart 
10.00 - 18.00

Vrijdag
1 april
10.00 - 21.00

Zaterdag
2 april
10.00 - 17.00

Zondag
3 april
12.00 - 17.00