Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 15 oktober

20 tips om beter te slapen

Lig je urenlang wakker in bed voor je de slaap kan vatten? Probeer dan misschien eerst deze tips voor je naar andere middelen grijpt.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Waarom mogen enkel artsen botox en fillers uitvoeren?

Sinds 2013 mogen in België enkel erkende artsen botox en rimpelvullers inspuiten. Maar de wet over esthetische ingrepen wordt allesbehalve strikt nageleefd.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Chronische hoest en kortademigheid zijn niet altijd zo onschuldig

ADVERTORIAL
Stel dat je iemand tegenkomt die hoest en snel buiten adem is. Denk je dan ook aan astma? Dat is mogelijk, maar ook andere ernstige aandoeningen kunnen de oorzaak zijn. Klachten en symptomen goed onderscheiden is daarom van groot belang.

Waarop moet je letten?

Gezondheid.be

Mogelijke fysieke oorzaken van vermoeidheid

Altijd moe? Gebrek aan energie? Laat je eens checken door je arts. Er zijn een aantal fysieke oorzaken die aan de basis kunnen liggen van je lusteloosheid.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Met een blije levenspartner leef je langer

Uit onderzoek bleek al dat het hebben van een gelukkige echtgenoot tot een langer huwelijk leidt. Nu blijkt dat een blije levenspartner ook je eigen leven kan verlengen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom krijg je meer zin in suiker als je stopt met roken?

Nicotine stimuleert de afgifte van dopamine en serotonine in je lichaam. Als je stopt met roken, zal de serotoninespiegel in je lichaam drastisch dalen bij gebrek aan nicotine. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Start 2 Yoga - les 10: yoga voor avondrust

Good Night yoga werkt alle stress van de voorbije dag weg zodat je straks helemaal ontspannen naar bed gaat en slaapt als een roosje.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE
Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven op Gezondheid.be.
Uitschrijven