26 april 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Nima Marketing Day
image
Jumbo lanceert 'Deep screen - 3D' retailmedia
Jumbo start met ‘Deep screen - 3D retailmedia‘ technologie op de digitale schermen in de supermarkt. Het merk Blue Band Roombeter is het eerste product dat door middel van een 3D uiting te zien is.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Drie finalisten SAN New Kids on the Block 2023 bekend
Na de enthousiaste en vooral indrukwekkende pitches van de zes shortlist kandidaten voor de SAN New Kids On The Block Accent 2023 bij Google Nederland in Amsterdam, hebben ruim 40 Vakjuryleden (SAN juryleden/adverteerders) en de NKOTB Hoofdjury waaronder MarketingTribune de volgende drie finalisten gekozen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Bereik meer met retailmedia!
[advertorial] Albert Heijn startte tien jaar geleden met een retailmedia aanbod en was daarmee de eerste supermarkt in Nederland. Tijdens Retail Media Day 2024 vertelt Rolf Oosterhoff over de ontwikkelingen én de toekomstvisie van retail media bij Albert Heijn. Ook neemt hij je mee in hoe Albert Heijn met retail media merken kan bouwen en sales verhoogt. "AH retail media biedt massabereik, unieke data-inzichten en activatiemogelijkheden." Zie we jou op Retail Media Day op dinsdag 28 mei?
image
[onderzoek] Druk op klantenserviceorganisaties neemt toe
80% van de klantenservicemedewerkers in Nederland geeft aan dat klanten de afgelopen jaren steeds hogere verwachtingen hebben van de service die zij ontvangen. Dit staat onder meer in het zesde State of Service-rapport van Salesforce.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
De marketingtransfers van week 17, 2024
Ondanks de naderende meivakantie (niet op de redactie trouwens, wij zijn 24/7 keihard aan het werk) zijn er toch nog harde werkers die in hun nieuwe functie bij hun nieuwe werkgever nóg harder gaan werken. MarketingTribune behoudt, zoals altijd, het overzicht.
lees verder
twitter facebook linkedin
Nathalie Lam is keynotespreker op NIMA Marketing Day
[advertorial] Hoe gaat een groot bedrijf als Philips om met diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI) en milieu, maatschappij en governance (ESG)? Nathalie Lam is hier in gespecialiseerd en mede-verantwoordelijk voor de wereldwijde activering van Philips Global ESG Brand Marketing-campagnes. Tijdens haar keynote zal Nathalie delen hoe DEI en ESG een fundamentele rol kunnen spelen in je merkstrategie en hoe je de juiste aansluiting kan creëren met je doelgroep. Koop nu je ticket met korting!
image
Kantar BrandZ Top 30: 'Booking.com meest waardevolle Nederlandse merk'
Het nieuwe Kantar BrandZ Top 30 Most Valuable Dutch Brands 2024-rapport is verschenen. Hieruit blijkt dat de totale waarde van de meest waardevolle Nederlandse merken met 10% gestegen. Booking.com is voor het eerst het meest waardevolle Nederlandse merk, dankzij een waardestijging van maar liefst 40% naar 16 miljard dollar.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Wanted: wielrennende of mountainbikende marketeers
Voor een nieuwe online rubriek is de redactie van MarketingTribune op zoek naar marketeers die in hun vrije tijd op de pedalen staan op de weg of in het bos. Dit is je kans om je sportieve hobby te combineren met je professionele expertise!
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[marketeer 200] Chiel van Leeuwen - hoofd Duurzaamheid & Communicatie van de Bijenkorf
Voor de feestelijke 200ste aflevering van onze successerie [marketeer] spreken we Chiel van Leeuwen, hoofd duurzaamheid, communicatie & PR (foto) bij de prestigieuze retailketen Bijenkorf. In mei opent de Stijl Arcade, recent zijn met de merkpartners ook de 'Beloften van de Bijenkorf' bepaald. 'In 2030 betreft 30% van onze transacties een circulair product of -dienst.'
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.