Nieuws van Vismagazine
 
VIS Magazine
 
 
 
‘2020 wordt een sleuteljaar’
 
Drie belangrijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat Diek Parlevliet, voorzitter van het Nederlands Visbureau, 2020 ziet als sleuteljaar voor de vissector. “Dat er een andere wind zal waaien is duidelijk. Dit wordt een jaar waarvan we later zeggen: toen is het begonnen.”
 
Lees verder
 
 
 
Vijf redenen om voor MSC-certificering te kiezen
 
Sinds de zomer 2019 werkt Jan van Keulen voor MSC. Zijn missie is om visspecialisten die kiezen voor duurzaamheid te ondersteunen en zorgen dat MSC een positief onderdeel wordt van de bedrijfsvoering.
 
Lees verder
 
NoordzeeBanket maakt panelen van mosselen
 
De schelpen van mosselen zijn multifunctioneel. Denk bijvoorbeeld aan schelpenpaadjes, voedselbodem voor oesters, of vocht tegengaan in kruipruimtes. Elly Deurloo, maakt van de schelpen panelen voor aan de muur.
 
Lees verder
 
 
 
Redactiestage bij onze Food vakbladen
 
Wij zoeken een nieuwe stagiair! Kom jij ons team versterken? Je gaat aan de slag voor de websites, bladen en social media. Je schrijft artikelen, maakt vlogs, bezoekt congressen en beurzen en gaat op reportage.
 
Lees verder
 
 
 
Houwers Groep reikt Voedselveiligheid Bokaal uit 
 
Jaarlijks vinden tijdens Horecava de Lekkerste Wedstrijden plaats. Elke deelnemer wordt door de inspecteurs van Houwers Groep grondig gekeurd op een voedselveilige en hygiënische werkwijze. Om het belang van voedselveiligheid extra te benadrukken, roept het inspectiebureau de Voedselveiligheid Bokaal Horecava 2020 in het leven.
 
Lees verder
 
Start van de 64e editie van de Horecava
 
Vandaag, 13 januari, om 10.00 openen de deuren van de RAI Amsterdam voor de 64e editie van Horecava. Deze editie staat in het teken van voedselverspilling, veggie & vegan en Brasserie 2050. Op de beurs vinden de bezoekers vele innovaties zoals vegetarische tonijnsushi, oplossingen voor personeelsproblematiek en koffiekopjes van koffiedrab.
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
Een succesvolle beurs organiseren doe je niet alleen
 
In september staat More than Drinks Inspiration! 2020 op de planning. Deze zakelijke vakbeurs voor de gehele drankenbranche is ook interessant voor visspecialisten die wijn in het assortiment hebben. Om meer te weten te komen over deze beurs, gingen we in gesprek met organisator Roeland Dobbelaer
 
Lees verder
 
Nieuw Nederlands bedrijf richt zich op plantaardige vis
 
Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken in de supermarkt: de schappen met vleesvervangers. Na vlees, moet vis er ook aan geloven. Het nieuwe bedrijf Novish gaat plantaardige visvervangers produceren voor retail en foodservice. De eerste lichting producten worden op de Horecava gepresenteerd.
 
Lees verder
 
Column SVO
Elke dag verbeteren
 
Niet alleen onze studenten doen elke dag nieuwe kennis op. Ook onze opleidingen zijn voortdurend in ontwikkeling. 
 
Lees verder
Boeken
De lange weg naar huis
 
Het boek De Botterbar ARM-17 te Zoutelande van Jack Gravemaker gaat over een schip met een bijzondere historie. Dit boek is geschreven ter nagedachtenis aan zijn oudste broer Willem Vermarke (Gravemaker). Hij was de eigenaar van de Botterbar te Zoutelande van 1994 tot en met 2006. Het schip had voor Willem al vele eigenaren, met ieder een eigen verhaal.
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 9 | December 2019
 
In dit nummer onder andere:
  • De trends van 2020
  • Jaarlijkse conferentie Visfederatie
  • MSC investeert in de visspecialist
  • VIS. Nootdorp
  • Interview Steven Adolf
     
 
Abonneer nu!
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvenregister
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2019 Alea Publishers