|
|
|
Uit het Italië-nummer Focaccia di Recco | Zeg je focaccia, dan zeg je Ligurië: de noordwestelijke Italiaanse kustregio die ook beroemd staat om zijn pesto. Het gistige brood, lekker zacht van binnen en goudbruin gepolijst in de oven, gedrenkt in geurige olijfolie en besprenkeld met zeezout – kennen we allemaal. Maar wat als we je vertellen dat er nog tal van andere lokale focaccia-stijlen bestaan, zoals deze uit de stad Recco. | |
|
|
|
|
|
Romige formaggio Met deze kaas bak je de lekkerste (paas)taarten | Dit Italiaanse zuivelproduct wordt gemaakt van volvette room. Zijn oorsprong ligt in de Italiaanse Lombardije, waar kaasmakers het per toeval ontdekten. Technisch gezien is het geen kaas, aangezien er geen stremsel wordt toegevoegd en er geen wrongelvorming optreedt bij het maken. We geven je 7x de allerlekkerste zoete recepten met... mascarpone. | |
|
|
|
|
Advertorial | | Snelle vega bladerdeegtaartjes | Een must-try dit weekend: warme Nurishh camembert in knapperig bladerdeeg met geroosterde druiven en tijm. Of maak één van deze andere vegetarische bladerdeegtaartjes die je binnen 30 minuten hebt gemaakt, daarna is het wachten op de oven. Easy. | |
|
|
|
Tijdelijke aanbieding 3x delicious. + GREEN GREEN is een nieuw magazine van de makers van delicious. Het neemt je mee in de happy foodlifestyle van nu, waar gezond en duurzaam koken samengaan met gemak, plezier én natuurlijk geweldige smaken! PROFITEER NU VAN DEZE AANBIEDING: 3x delicious. + GREEN-special, samen voor slechts € 22,50 (i.p.v. € 30,98). Dat is wel 34% korting! | |
|
|
|
|
|
Paloma of Espresso Martini? 6x boozy brunch: dit wil je drinken | In Nederland is het fenomeen van de boozy brunch nog niet zo populair en daar mag van ons best een beetje verandering in komen. Een goed moment om daarmee te beginnen? Nou, met Pasen bijvoorbeeld! | |
|
|
|
|
delicious.academy Dosia maakt easy ijs In deze live masterclass leer je op dinsdag 3 mei van delicious.redacteur Dosia Brewer ijs maken zónder ijsmachine. Iedereen met een vriezer kan dus meedoen. Je leert verschillende basistechnieken waar je later je eigen ijsvariaties mee kunt maken. En je krijgt natuurlijk delicious.recepten erbij. Fruitige granita, verkoelende ijslollies, romige semifreddo en nog veel meer. | |
|
|
|
|
|
Betere keuze Dit zijn de beste paaseieren nu er tijdelijk geen vrije-uitloopeieren zijn | Paaseieren zoeken is geen kinderspel, het begint al in de supermarkt: want welke eieren zijn het diervriendelijkst en welke zijn beter voor het milieu? Nu er tijdelijk geen vrije-uitloopeieren verkrijgbaar zijn in de supermarkt wordt de zoektocht nog ingewikkelder. Wij helpen je een handje en zetten de verschillende namen en keurmerken op een rij: zo kies jij makkelijk het beste (paas)ei! | |
|
|
|
|
|
Maak je eigen paasmenu 20x feestelijke gerechten en hapjes onder de 30 minuten | Soms willen we alleen maar alles: de lekkerste gerechten, een tafel die waanzinnig knap gedekt is, lieve vrienden en familie die bij ons komen eten, én tijd om met ze te kletsen omdat al het eten in minder dan 30 minuten op tafel staat. Goed nieuws: met deze lijst gaat dat lukken! | |
|
|
|
|
|
|
|