Canvas

Hallo,

Canvas wordt 25 jaar! Officieel pas op 1 december, maar wij beginnen nu al op te warmen. Deze week pakken we vier avonden lang groots uit met 25 jaar Canvas, een grappige en gezellige zaalquiz over ons archief. Met de Canvasgezichten van vroeger en nu!

Kan je niet wachten tot vanavond? Ga dan nu al even proeven van het beste van Canvas: op VRT MAX brengen we een paar van de meest legendarische Canvas humorprogramma’s terug.

 

25 jaar Canvas

Canvas heeft een traditie van straffe quizzen in alle vormen en formaten, van De Canvascrack tot De Campus Cup. Maar voor 25 jaar Canvas grijpen de makers terug naar de moeder van alle Vlaamse quiz-formats: de klassieke zaalquiz, inclusief de onvermijdelijke invulformulieren, bestelbordjes, drankjes en snacks én een mooie prijzentafel. De quiz wordt in goede banen geleid door Canvas-icoon Phara de Aguirre en Thomas Huyghe, een jongen die heel erg zijn best doet.

Bekijk 25 jaar Canvas op VRT MAX 
 

Quiz thuis gezellig mee

Denk je meer te weten over Canvas dan onze teams? Dat kan je makkelijk testen! Doe online mee met de quiz via vrtmax.be/doemee. Of, als dat meer je ding is, print de invulformulieren af en doe het lekker oldskool analoog.

Doe mee met de 25 jaar Canvas quiz 
 

In de Gloria

We nemen de draad terug op! Aan een van de tien deelnemende tafels: Team In de Gloria. Jan Eelen, Ann Miller, Frank Focketyn en Sien Eggers waren er vanaf het prille begin bij. Wie alvast ’ns wil opfrissen waarom dit ook weer zo’n geweldig team is, kan nu In de Gloria streamen op VRT MAX.

Bekijk In de Gloria op VRT MAX 
 

De beste Canvas-comedy op VRT MAX

Ga naar VRT MAX
Facebook   Youtube   Instagram   Twitter