Koidream
Naar de website Uw mening wordt gewaardeerd Openingstijden

De grootste Aquaria-, Koi-
en vijvervis-specialist van Gelderland!


Ervaar het gemak van
online winkelen op onze nieuwe webwinkel koidream.com


Beste Dhr. John Do.

Wat vlieg de tijd, zo was het begin november en moest Sinterklaas nog het land in komen en zo vieren de meeste volgende week alweer sinterklaas en is het alweer begin december en gaan we alweer opweg naar de Kerst...... En die weken vliegen voorbij!! Wij zijn nu hier ook druk bezig met ons quarantairne station, heb nu gelukkig een stagiaire erbij die de website stilletjes aan gaat updaten en ons gaat helpen in de zaak tot begin fabruari. Dus u ziet nu een nieuw gezicht erbij, die u graag helpt bij ons op de zaak!

Project Koidreams.....

De ruimte waar de binnenvijver komt!!

 

Hierbij heb ik wel hulp gehad van m`n maatje (C. Venneman - 06-29916921 voor al uw stucwerken)!! Want je ziet wel op de bovenste foto hoe slecht de muur is + er is speciaal spul op gesmeerd wat goed tegen vocht kan!!

Op dit moment zijn wij met 2 projecten bezig, project 1 de binnenvijver! Project 2 quarantairne station! Het leukste is er lopen altijd nog projecten tussendoos, zoals het afmaken van de bovenverdieping en de import-koiafdeling wordt uitgebreid. Er komt een systeem bij van zo`n +/- 15.000 ltr, waar de grotere koi`s van 40 tot 60 cm in te bewonderen zijn! En alle specials en grote knapen komen in de binnenvijver!! Zijn we dan daarna klaar haha....... Nee, dan zitten we pas richting de helft van onze plannen de komende jaren. Maar stap voor stap komen we er wel!! Maar dan heeft u een idee dat als wanneer er bv een stagiaire is, ik nog wel eens druk kan zijn met klussen....

 Vijverliefhebbers opgelet!!

 Het weer is vrij zacht, dus de vissen mogen nog gerust gevoerd worden met wat extra`s zoals koipro van Fishtale. Wat ook belangrijk is, is om de waterwaarde`s in de gaten te houden. Het toevoegen van Mearl kan een hoop ellende voorkomen als de kou echt toeslaat! Want we hebben de laatste tijd aardig wat regen en bladafval gehad. Waardoor water in de vijver kan verzuren, met alle gevolgen van dien.....

Tropische vissen liefhebbers opgelet!!

Stendker is een week terug langs geweest en heeft veel mooie vis gebracht. Ook hebben we een import gehad vanuit Israel, met veel mooie vis! Waaronder Jumbo platy`s, en als ik zeg jumbo bedoel ik ook echt jumbo!! Eerlijk te zijn, ik heb ze nog nooit zo groot gezien! Dus wees er snel bij, want ik weet niet of ik er nog kan aankomen in die maat?? Donderdag 1 december komt de Tjech weer vis leveren!! Maar wij hebben leuk wat zwemmen, dus een bezoek is zeer zeker de moeite waard!!

Zeewater freaks!!

Wij hebben een kleine import uit Israel gedaan op zeewatergebied, oa wat koraal die wij u kunnen aanbieden voor 19,95 p.st. Daarnaast hebben we nog leuke vissen zitten en zelfs mooie zeepaardjes van hoge kwaliteit!! Daarnaast is de planning dat januari 2017 nieuwe grote import zal plaats vinden van nieuwe zeevissen. Maar wees gerust eerder van harte welkom. Want wij hebben bv in de actie reef zeezout 22 kg voor 54,95 euro, dit kan gewoon met leidingwater aangemaakt worden!! Laat je niet teveel verleiden door verkooppraatjes op internet dat je osmosewater etc. nodig..... Want het water in de meeste regio`s voldoet prima in kwaliteit, en eh... vroeger was het ook zogenaamd nodig voor garnalen, discusvissen etc. etc. Alleen ik merk wel de bedrijven die goederen verkopen, smeren je van alles aan. Terwijl de echte jongens zoals wij die met vissen, koralen etc. werken het juist weten hoe het moet. Immers wij hebben levende haven waar goed voor gezorgd moet worden....

27 november laatste koopzondag 2016

Wees zondag van harte welkom, wij zijn open van 12:00 uur tot 16:00 uur!! In december is er geen koopzondag, dan vieren wij kerst met onze familie! Hou ook de site in de gaten voor de aangepaste openingstijden rond om de feestdagen!!

 

ACTIES _ ACTIES _ ACTIES

 

Anemonen

va

29,95 euro p.st.

 

 

 

 

False Percula Ocellaris

12,50 euro p.st.


3 voor 30,- euro

 

Diverse Koraal soorten

Prijzen va 19,95

Zoanthus 39,95 (elders 85,- euro of meer....)

(A-grade & Mix colours)

 

 

 

Op = op

Koi`s 40 / 50 cm

99,50 euro p.st.

5 voor 450,- euro

Neon Tetra`s

25 stuks voor.....

7,50 euro p.st.

Neon Blue Goby

22,50 euro p.st.

Wij hebben nog enkele Sarasa, Shubinkin, gele en gewone rode goudvissen zwemmen...

Prijzen vanaf 1,- euro p.st.

ps komt u van ver, bel of mail gerust even, het seizoen loopt te einde dus op = op....

Voorkom slechte waterkwaliteit winterdag met Mearl.

Bij ons 3 kg voor 9,95,

elders betaal je voor mearl van bv Velda, VT etv. minimaal 10,95 voor maar 1 kg.

Dus waarom meer betalen als je het goed en goedkoop bij Koidreams kan halen....

 

Langzaam aan mag er met Koi pro worden gevoerd om de vetreserves van de koi`s aan te vullen! wist u trouwens dat u winterdag ook de steur moet blijven doorvoeren. Ook daar kunt u bij ons voor terecht!!

Fishtale is op dit moment het beste voer wat er op de markt te koop is!

 Wees van harte welkom!
 
Openingstijden:
 
  Maandag: 13:00 – 17:30 uur
 Dinsdag : Gesloten
 Woensdag: 10:00 – 17:30 uur
 Donderdag: 13:00 – 17:30 uur
 Vrijdag: 10:00 – 20:00 uur (Koop-avond)
  Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur.
  Zondag: Gesloten.
 
 
Kerkstraat 4 - 6675 BR Valburg - Tel.: 06-55.943.984