3 redenen om BMW ‘AAN’ te zetten.

11 maanden geleden


Text only:

Blijf ook in de toekomst op de hoogte.
View online
Ook in de toekomst op de hoogte blijven.
Geachte heer Achternaam,
Per 25 mei aanstaande is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Hierop is het privacy beleid van BMW Group Nederland aangepast. In het verleden heeft u aangegeven dat u door ons op de hoogte gehouden wilt worden en wat ons betreft informeren wij u ook in de toekomst. Vanwege de AVG dient u ons daar wel opnieuw toestemming voor te geven.
Zet daarom BMW ‘AAN’, zodat u het laatste nieuws omtrent BMW, uitnodigingen voor BMW evenementen en onze exclusieve aanbiedingen niet mist.
Ja, ik zet BMW aan3 redenen om BMW AAN te zetten.
Altijd op de hoogte
Nieuws vertellen wij altijd als eerste aan goede relaties. Vandaar dat wij het spannendste en meest exclusieve nieuws over onze producten en services altijd het eerst met u willen delen. Van luxe en sportiviteit in een fraai design tot hoge prestaties bij lage verbruikscijfers. Vanzelfsprekend met actualiteiten die voor u interessant kunnen zijn. U bent altijd als eerste op de hoogte.
Uitnodigingen voor evenementen
Wij nodigen u graag uit voor exclusieve evenementen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij de onthulling zijn van een langverwacht nieuw model. Of deze wellicht zelfs proefrijden. We willen u graag verrassen en u meenemen in de spannende wereld van BMW.
Aantrekkelijke aanbiedingen
U ontvangt relevante informatie over onze nieuwste producten en services. Profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van BMW accessoires, lifestyle en services. Altijd op het juiste moment en speciaal voor u geselecteerd.
Ja, ik zet BMW aan
Bij BMW gaan wij zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Op www.bmw.nl/privacy leest u hier alles over. Wenst u geen informatie meer te ontvangen van BMW? U kunt zich hier afmelden.
Wat vindt u van deze e-mail? GoedKan beter Deze e-mail is een uitgave van BMW Group Nederland
Contact | Privacy beleid | Disclaimer | Afmelden
                                                           

Bmw.nl

Categorieën: Merk | Branding Auto's Auto onderdelen Auto diversen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019