Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
30 procent omzet restaurants komt door millennials - De personeelscrisis
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
6 jaren geleden
Html
Tekst
Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
30 procent omzet hotels en restaurants komt door millennials
Hotels en restaurants schatten dat een derde van hun jaaromzet op dit moment toe te schrijven is aan de
millennial
generatie. Dat […]
Lees verder
David Baxter wordt chef van Café Cliché
Café Cliché, de culinaire huiskamer van
Sidney Schutte
, opent in augustus haar deuren en maakt vandaag bekend dat niemand […]
Lees verder
Bizar: de 'Regenboog Eetbare Glitter Eenhoorn Pizza'
Hij bestaat echt: de 'Regenboog Eetbare Glitter Eenhoorn Pizza'. Pizzeria Dagwood in Californië maakte hem als tijdelijke […]
Lees verder
Ed Sheeran bezoekt restaurant per fiets
Afgelopen vrijdag bracht wereldster Ed Sheeran een bezoek aan ’s-Graveland. Hij genoot van een ontspannen
lunch
bij […]
Lees verder
Audio-column: ondernemen is vooruitzien
Monique van Gevelt schrijft al enige tijd columns voor onze website, waarbij ondernemen centraal staat. De horeca is immers een […]
Lees verder
10 jaar De RestaurantKrant: de personeelscrisis
De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. […]
Lees verder
Interview: La Mangerie sluit na 39 jaar; uniek in authenticiteit
Een traan zal ze wel laten, als op 5 augustus voor het laatst het licht uitgaat van haar geliefde Restaurant. La Mangerie uit […]
Lees verder
Hof van Saksen creëert nieuwe culinaire belevingen
Hof van Saksen, onderdeel van
Landal
GreenParks, opent op donderdag 28 juni de deuren van het geheel vernieuwde Grand Café. […]
Lees verder
Nederlanders grootste terrasgangers onder Europeanen
Het zomerseizoen staat voor de deur! De zon schijnt steeds langer, wat betekent dat we steeds vaker op het
terras
te vinden zijn. […]
Lees verder
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Five Guys opent in Almere Centrum
Lars Drost en de pijn van Turijn
Kok op vakantie dankzij keukenmanagementsysteem
Loetje naar Almere
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Functie:
Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch