Start verkoop voor: YOUP | Lavinia Meijer | Julika Marijn | Symphonic Rock Night | + unieke kortingsactie The John Lennon Songbook! ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste theaterliefhebber,

We voegen vier nieuwe topvoorstellingen toe aan het theaterprogramma! Per direct kun jij - als trouwe nieuwsbriefabonnee - als eerste kaarten kopen voor: de ALLERLAATSTE voorstelling van Youp in De Meerpaal, prachtig toneel van Julika Marijn, de imponerende harpiste Lavinia Meijer en dampende rockmuziek bij het concert van 'The Symphonic Rock Night'!

Daarnaast presenteren we een unieke kortingsactie!
Donderdag 21 oktober 2021 beleef je in de Grote Zaal van De Meerpaal 'The John Lennon Songbook'. Een avondvullend theaterconcert waarbij je nu 2 kaarten voor de prijs van 1 betaald.

Bekijk hieronder alles over de voorstellingen, de kortingsactie en boek als eerste kaartjes!

Alvast veel plezier!

Hartelijke groeten,
Frens te Kiefte | theaterprogrammeur

(Ter info: in onze vorige nieuwsbrief vertelden we over de verkoopstart voor de voorstelling van Simone Kleinsma. Hierin communiceerden we de verkeerde datum. De juiste datum is: vrijdag 25 maart 2022.)

JULIKA MARIJN

In ‘Etty Hillesum - Dat onverwoestbare in mij’ wekt Julika op zondag 24 april de schrijfster tot leven. Vanuit haar kamertje met uitzicht op het Museumplein in Amsterdam schreef Etty Hillesum (1914-1943) haar indrukwekkende dagboeken in een ontwrichte wereld met steeds meer vrijheidsbeperkingen en onderdrukking.

Paradoxaal genoeg doet Etty in die donkere tijd verslag van een bevrijdend proces in zichzelf. Haar teksten zijn genadeloos eerlijk, poëtisch en vol zelfspot en spreken wereldwijd nog altijd tot de verbeelding.

Meer dan ooit is Etty’s zoektocht naar zichzelf en haar eigen plek een voorbeeld voor nieuwe generaties. Eén ding is wel zeker: men moet de voorraden liefde op deze aarde helpen vergroten. Ieder beetje haat aan deze wereld toegevoegd, maakt haar onherbergzamer dan ze al is.

Zondag 24 april, 15.00 uur

Info & Tickets →

LAVINIA MEIJER

Harpiste Lavinia Meijer blaast op zondag 10 april harpmuziek eigenhandig nieuw leven in en voegt een hoofdstuk toe aan de geschiedenis van deze muziek. Met haar meerdelige ‘Untitled’ zet ze een duidelijk statement neer: “Muziek is de stem van de toekomst. Luister en zie de impact en de kracht die muziek in zich heeft. Muziek die onlosmakelijk verbonden is met het verleden, heden en toekomst.”

Van Einaudi tot Iggy Pop
Geïnspireerd door haar samenwerkingen met diverse artiesten zoals Philip Glass, Iggy Pop, Ludovico Einaudi en Laurie Anderson bouwt Lavinia met Untitled aan een veelomvattend kunstwerk met verschillende invalshoeken. Ze verbindt op prachtige wijze de muziek met haar persoonlijke ervaringen en ontdekkingen.

In combinatie met beeldende kunst, literatuur, spoken word, film, animaties en nieuwe akoestische en elektronische composities omvat Untitled een kijkje in de keuken van de veelzijdige artieste die Lavinia is.

 Zondag 10 april, 15.00 uur

Info & Tickets →

SYMPHONIC ROCK NIGHT

Na vele lovende reacties is Symphonic Rock Night terug met een spectaculaire show: ‘The Second Chapter’. De band presenteert op vrijdag 29 april een geheel nieuwe set met songs van onder andere Pink Floyd, Yes, Marillion, Supertramp, Focus, Earth & Fire en Genesis, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren 70. Muziek die nog altijd hoog in de jaarlijkse Top 2000 terug is te vinden.

Het gezelschap bestaat uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen Zij zorgen voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als 'Money' van Pink Floyd, 'In The Cage' van Genesis en 'Crime of the Century' van Supertramp. Klassiekers als ‘Kayleigh’, ‘Another Brick in the Wall’ en ‘Wish you were here’ ontbreken ook niet. Negen topmuzikanten in een, qua licht en geluid, adembenemende show.

Vrijdag 29 april om 20.15 uur

Info & Tickets →

KORTING OP THE JOHN LENNON SONGBOOK

Over twee weken staat 'The John Lennon Songbook' op het podium van De Meerpaal.
Veertig jaar geleden kwam John Lennon op onfortuinlijke wijze én veel te vroeg aan zijn einde. ‘The John Lennon Songbook’ is een memorabel en heerlijk muzikaal terugblik op het leven van en een bijzonder eerbetoon aan deze geweldige artiest, die medeverantwoordelijk is voor het ontstaan van de huidige popmuziek.

Speciaal voor deze voorstelling hebben we een actie! 2 kaarten halen = 1 kaart betalen.
Deze actie gaat alleen per twee kaarten of een veelvoud daarvan. Dat betekent omgerekend €13,75 per kaartje… wees er snel bij!

Donderdag 21 oktober, 20.15 uur

Koop hier je tickets met korting! →

 

YOUP

Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de ware wijsheden van Youp zijn vader. Dus gaat hij stoppen. Nog een keer keihard lachen om alles wat het leven in zijn ogen aantrekkelijk en belachelijk maakt. En we weten: dat is veel. Heel veel zelfs. Zeker als Youp het vertelt.

Op zijn zeventigste verjaardag zet Youp geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière. En voor die tijd reist hij nog één keer met ‘De Laatste Ronde!’ langs alle Nederlandse en Vlaamse theaters waar hij de afgelopen vijftig jaar met zoveel plezier heeft gespeeld.

Dinsdag 5 april, 20.15 uur

Info & Tickets →

 

Bekijk alle voorstellingen →
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©