|
|
|
BBQ met een kick! Pulled pork van Dan Toombs | Je kunt gewoon barbecueën of — net als curry guy Dan Toombs — alles een kruidige kick geven met marinade, chutney of Indiase rub. Dat vraagt wel tijd om in te trekken, maar zo krijg je wel echt iets verrukkelijks. Een heerlijk weekendproject. | |
|
|
|
|
|
Vol zomerfruit Meringuerol | Deze meringue wordt heel kort en heet gebakken, in plaats van lang en op een lage temperatuur gedroogd zoals bij de meeste meringues. Het resultaat? De meringue is nog zacht en flexibel en kun je heel makkelijk vullen en oprollen. Geef er je eigen draai aan door wat specerijen door de vulling te kloppen, kardemom bijvoorbeeld met citruszest en een scheutje rozenwater. | |
|
|
|
|
Een nieuwe delicious. Laat de zomer maar komen! Écht goed eten aan het strand, dat echte vakantiestrandgevoel, daar hoef je niet meer voor naar het buitenland. Wel moet je soms wat verder kijken dan je neus lang is, wil je iets anders dan ‘usual suspects’ als kipsaté, angusburger of een pokebowl. Wij hebben dat al een beetje voor je gedaan in deze editie. Eigenlijk moet je dit magazine zien als de menukaart van onze eigen virtuele strandtent. Klinkt goed, toch? Neem nu een exemplaar mee tijdens het doen van je boodschappen of bestel 'm (zonder verzendkosten) in onze webshop! | |
|
|
|
|
|
Direct of indirect grillen? Alle BBQ technieken uitgelegd | Geurige rookwolken, gloeiende kolen en sappige, glimmende ingrediënten met licht-zwarte streepjes: hét barbecueseizoen is geopend! Hoewel seizoen… als het even kan koken we het hele jaar door buiten! Met onze BBQ-special heb jij straks ook de smaak te pakken en wil je het liefst iedere dag op vuur koken. In dit artikel delen we onze beste BBQ technieken en geven je een handige lijst met alle gerechten uit de special (leuke preview), en met welke techniek je die het beste kunt bereiden. | |
|
|
|
|
|
De R in het seizoen Dít zijn de do’s en dont’s bij het bereiden van mosselen | Mosselen bereiden is niet moeilijk, bovendien is je gerecht vaak snel klaar. Culinair visexpert Bart van Olphen stelde speciaal voor delicious. een lijstje op met de do’s en don’ts om de kans op een heerlijk mosselgerecht te vergroten. | |
|
|
|
|
|
Van burgers tot noedels 40x zomerse zalm | Verlang je een lichte, verse maaltijd die net zo straalt als het zomerseizoen? Kijk dan niet verder, want zalm is het antwoord! Van alle vissoorten die er in de oceaan zwemmen, is dit misschien wel onze favoriet. Je kan er ook zoveel mee – een echte shape shifter van een vis: gemarineerd, gerookt (op een bagel), als sashimi, op een burger (pulled) of delicaat sous-vide gegaard. Met onze top 40 zomerse zalm-hits heb je alle inspiratie die je nodig hebt. | |
|
|
|
|
|
|
|