Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
 
5 tips om jouw horecazaak voor te bereiden op Moederdag
 
 
OpenTable, wereldleider in restaurantreservering, heeft 5 tips verzameld om als horecazaak het meeste uit Moederdag te halen. […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Pop-up restaurant 'Vespucci' opent dit weekend haar deuren
 
Initiatiefnemers van Restaurant Daghap komen met een nieuw initiatief gerund door twee afgestudeerde hotello’s en een […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Deliveroo samenwerking zorgt voor grote toename 'in-house' omzet
 
Uit een onafhankelijke analyse blijkt de economische bijdrage van Deliveroo aan de Nederlandse economie in de 12 maanden […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Wijnreis: Ontdek Limburgse wijn anno 2019
 
Op maandag 27 mei 2019 organiseert de BBB Maastricht samen met sommelier en vinoloog Maurice Warnier van Vinteur een wijnreis […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
SVH biedt meer slagkracht in onderwijsvernieuwing
 
Door het sluiten van een samenwerkingsovereenkomst met de Stichting Vakbekwaamheid Horeca heeft House of Hospitality een stap […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Grootste restaurant van Nijmegen compleet vernieuwd
 
De Refter, het restaurant van de Radboud Universiteit, is compleet vernieuwd. Met 850 zitplaatsen en dagelijks meer dan 1600 […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Deliveroo gaat vermiste personen zoeken
 
Op 30 april lanceren Deliveroo en de politie de campagne ‘Ride to Find’. Deliveroo-bezorgers zullen in Amsterdam, Den Haag, […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
De Beren lanceert De Beren Academy
 
Restaurantketen De Beren lanceert op woensdag 1 mei de ‘De Beren Academy’. Met behulp van dit trainingsprogramma leren de […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Column: Gastheer of verkoper?
 
Iedere horecaondernemer zal de kop van deze column beantwoorden met: gastvrouw/heer, of toch niet? Zonder gastvrijheid geen […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
 
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Nederlandse topchefs naar Aruba voor het grootste Michelin pop-up restaurant
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Onderzoek RTL: veel restaurants lappen hygiëneregels aan de laars
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Papa John's opent nieuwe vestiging in Zoetermeer
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com:
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:

Voornaam:
 
Achternaam: 
Bedrijf: 
Functie: 

Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv | Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 | info@uitgeverijps.nl | www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar redactie@uitgeverijps.nl.


iConneqt.nl
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.