| | OpenTable, wereldleider in restaurantreservering, heeft 5 tips verzameld om als horecazaak het meeste uit Moederdag te halen. […] |
|
|
|
|
| | Initiatiefnemers van Restaurant Daghap komen met een nieuw initiatief gerund door twee afgestudeerde hotello’s en een […] |
| | | Uit een onafhankelijke analyse blijkt de economische bijdrage van Deliveroo aan de Nederlandse economie in de 12 maanden […] |
| | | Op maandag 27 mei 2019 organiseert de BBB Maastricht samen met sommelier en vinoloog Maurice Warnier van Vinteur een wijnreis […] |
| | | Door het sluiten van een samenwerkingsovereenkomst met de Stichting Vakbekwaamheid Horeca heeft House of Hospitality een stap […] |
| | | De Refter, het restaurant van de Radboud Universiteit, is compleet vernieuwd. Met 850 zitplaatsen en dagelijks meer dan 1600 […] |
| | | Op 30 april lanceren Deliveroo en de politie de campagne ‘Ride to Find’. Deliveroo-bezorgers zullen in Amsterdam, Den Haag, […] |
| | | Restaurantketen De Beren lanceert op woensdag 1 mei de ‘De Beren Academy’. Met behulp van dit trainingsprogramma leren de […] |
| | | Iedere horecaondernemer zal de kop van deze column beantwoorden met: gastvrouw/heer, of toch niet? Zonder gastvrijheid geen […] |
|
|
| |
|
|
|
|
|