|
|
|
Snel, makkelijk & lekker! 7x easy soep als maaltijd | Met parelcouscous, pinda's, vis en of garnalen of een combinatie van ingrediënten die jij lekker vindt. Het fijne van soep is dat alles in één pan gaat! Goed brood erbij en aanvallen, zo lekker en voedzaam kan maaltijdsoep zijn. | |
|
|
|
|
|
Bomvol smaak, in een half uur! Razendsnelle bolognese | De beroemde saus uit Bologna kent veel varianten! Wij geven je hier een ultra rappe met uienmarmelade, sojasaus en veel knoflook en smaakrijke tomaten. | |
|
|
|
|
Advertorial | | Aan tafel met foodies Nigella Lawson & Joël Broekaert | Nigella Lawson is iemand die minder verstand heeft van koken dan van lekker eten. Zegt ze zelf. En haar recepten gaan vooral om het plezier in eten. Zo ook die in haar nieuwste boek, waarvan je in Zin Magazine kunt voorproeven: Koken, eten, leven. Ook is Zin Magazine deze maand thuis bij culinair journalist Joël Broekaert. Beide interviews vind je in Zin nummer 13, en met kortingscode GRATIS betaal je geen verzendkosten. | |
|
|
|
Online academy: Meringue met Dosia In deze online delicious.academy leert delicious.redacteur Dosia Brewer je op maandag 23 november 2020 alle ins & outs over misschien wel het allerlekkerste zoet ooit: MERINGUE! Na afloop ontvang je een terugkijkvideo & een exclusief digitaal (PDF) dossier met recepten, tips en tricks van Dosia! | |
|
|
|
|
|
Zo heb je rode kool nog nooit gegeten! Tarte tatin van rodekool met appel-tahinisaus | Rode kool kan best eens anders, wat denk je van hem in dikke plakken snijden en stoven? Zo geef je deze wintergroente een veel vollere smaak samen met rodewijnazijn, pompoenpitjes, tahini en bladerdeeg. | |
|
|
|
|
Pre-order: delicious.kerst 2020 Hoe we kerst dit jaar gaan vieren, weten we nog niet. Misschien bestaat HET kerstfeest van 2020 wel uit een aantal kleine varianten: voor 2 of voor 4 – en dan zijn we er misschien al wel. Wat we wel weten, is dat dit extra dikke delicious.kerstnummer (172 pagina's!) vol staat met de allerbeste kerstmenu’s voor iedereen! Bestel nú alvast jouw kerstnummer als pre-order, dan krijg je 'm vanaf 23 november zonder verzendkosten en als allereerste thuisgestuurd! | |
|
|
|
|
|
Binnen een uurtje op tafel! Appeltaart met rozemarijn-honingsiroop | Appeltaart blijft iets heerlijks, zeker als je deze bakt van amandelmeel en bladerdeeg met rozemarijn-honingsiroop. Dot slagroom erop en je kan de herfst weer beter aan! | |
|
|
|
|
|
Net even anders bakken? Volg de gouden vegan baktips | Vegan bakken gaat nét even anders door ingrediënten als noten, kokos en aquafaba, het kookwater van kikkererwten. Bakkoningin Dosia Brewer vertelt je er alles over! | |
|
|
|
|
|
|
|