>

MS Mode
Nieuwe kleuren & wassingen
 Online versie
 
 
   Nieuw        Collectie        Sale        Inspiratie        Winkels   
Comfortabele jeans die wonderen doen voor jouw figuur? Yes please! Ontdek nu de perfecte broek om jouw natural shapes te boosten in nieuwe kleuren en fashionable wassingen.
Deze jeans geeft je billen een lift dankzij extra coupenaadjes en een mooie hartvormige belijning. Hallo ronde billen!
SHOP NU
De Magic Simplicty shapes is gemaakt van super stretchy denim die ervoor zorgt dat je buik, billen én benen er geweldig uitzien. Je accentueert daarmee je mooie rondingen.
SHOP NU
Deze high waist tregging met rits aan de zijkant heeft speciale shaping voor een plattere buik terwijl je billen juist worden geaccentueerd én gelift door de extra coupenaadjes en hartvormige belijning. Door een speciaal ingestikte versteviging zorgt de Sculpts voor een plattere buik en meer stevigheid om je middel.
SHOP NU
De ultieme skinny voor curvy girls! De jeans lift de billen, zorgt voor een plattere buik en is gemaakt van een comfy stretch met ‘satin touch’. De Slims is er in genoeg kleuren voor elke dag van de week!
SHOP NU
*Actie is geldig t/m 3 maart 2019. Korting geldt op de goedkoopste broek en is niet geldig in combinatie met andere acties en niet geldig op some,... sportswear.
msmode.nl
contact
onze winkels
 
facebook
instagram
pinterest
Mijn Account  |  Afmelden
Je ontvangt deze nieuwsbrief op newsletter@newslettercollector.com.

© 2019 MS Mode