|
|
|
BudgetKoken risotto met prei & ansjovis | Een lekkere maaltijd die ook nog lief is voor je portemonnee, wat wil je nog meer? Sterren van deze verrukkelijke risotto zijn een blikje ansjovis en een kilo prei. De flinke dot mascarpone die je er tot slot op doet, zorgt voor extra romigheid. | |
|
|
|
|
|
Toffe initiatieven in tijden van corona | Dat we tot nader order niet terecht kunnen bij ons favoriete restaurant, betekent niet dat restaurateurs bij de pakken gaan neerzitten. Neem nu eigenaar Willem Velthoven van restaurant Mediamatic in Amsterdam. Die heeft zijn kasjes waar voorheen kunsttentoonstellingen in werden gehouden, omgetoverd tot privékassen waarin je coronaproof kunt dineren. Momenteel zijn ze aan het proefdraaien. Wij gaan heel erg duimen dat dit leuke project doorgaat. Foto privékassen: Willem Velthoven / Anne Lakeman | |
|
|
|
|
nu te koop: delicious. mei Deze maand gaan we op de klassieke toer. Want classic = fantastic! Maar dan wel op z’n delicious. natuurlijk, want de écht originele Caesarsalade kennen we nu wel. En dus brengen we klassiek met een twist met o.a.: Een compleet menu uit de Franse bistro; Favorieten van kaaskenners; Klassiek in 30 min. van Janneke Philippi. Het nummer is nu te koop in de winkel én via onze webshop. Heb je 'm in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment. Nieuwsgierig naar de recepten in het meinummer? Bekijk hier alvast een exclusieve sneak preview! | |
|
|
|
|
|
Samen met Beemster Kaas maaltijdsalade met asperges & oude kaas | In deze frisse groene salade proef je de lente. Hij is royaal gevuld met groene appel, groene asperges, geroosterde amandelen en Beemster Oud 30+! Heerlijk en perfect als lunch en licht diner. | |
|
|
|
|
delicious.aanbieding: wil je koken als Van Boven? De basisrecepten van delicious.friend Yvette van Boven deelt ze met je in haar nieuwste kookboek, Home Made Basics. Een boek dat een prominente plek in je keuken verdient. Krijg het boek als welkomstcadeau: 5x delicious. + het kookboek Home Made Basics, samen voor €39,99 (i.p.v. €79,99). Dat is 50% korting! | |
|
|
|
|
|
Meld je aan & doe mee! GRATIS! online delicious.masterclass cakes van dosia brewer | Altijd al willen weten hoe je een geweldige botercake maakt? Hoe je minder boter of suiker kunt gebruiken zonder dat je cake droog wordt? Hoe je vulling toevoegt zonder dat de cake te zompig wordt? En hoe je een lekkere vegan of glutenvrije cake bakt? delicious.redacteur Dosia Brewer is onze bakkoningin en vertelt je er alles over tijdens de online masterclass Cakes op maandagavond 18 mei van 20-21.30 uur. Ben jij erbij? Deelname is gratis. | |
|
|
|
|
|
Meet & greet it's cruffin time | Een cruffin houdt het midden tussen een croissant en een muffin. Klinkt heerlijk, smaakt nog heerlijker! Nog nooit eerder van de cruffin gehoord? Wij tekenden zijn smakelijke levensverhaal op. Natuurlijk geven we je ook het recept van een cruffin met een goddelijk lekkere vulling van kaneel en walnoten. | |
|
|
|
|
|
|