|
|
|
Met een heerlijke twist 3x coq au vin | Coq au vin is een échte klassieker, zo'n gerecht dat áltijd goed is en waar groot en klein van smult. Wij gaven 'm 3x een fijne spannende twist waardoor de kip weer net anders dan anders smaakt. | |
|
|
|
|
|
Zelf maken! zuurdesembrood | Van starter tot bakken: zuurdesembrood is geweldig leuk om zelf te maken en ontzettend lekker. Wij geven je niet alleen het recept, in de podcast over brood bakken die bij het recept staat, hoor je ook nog héél véél slimme tips. | |
|
|
|
|
Advertorial | | Thuis aan tafel als in een restaurant! | Lindenhoff levert producten aan de beste restaurants van Nederland - helaas zijn deze de komende tijd gesloten, dus hebben zij jullie nu nodig! Want deze mooie, verse seizoensproducten mogen natuurlijk niet verloren gaan. Doe dus de beste boodschappen tegen horecaprijzen! Zo geven we samen kleinschalige, ambachtelijke boeren en makers een steuntje in de rug en komen er alsnog heerlijke gerechten op tafel - bij jou thuis! | |
|
|
|
Nu te koop: soep & stamppot special Het najaar staat voor de deur en dat betekent tijd voor comfortfood dat je makkelijk eet en waar je fijn van kunt dooreten. Soep & stamppot zijn echte Hollandse comfort-favorieten. Daarom krijg je van ons de 42 beste soep- én stamppotrecepten in 1 luxe special edition. Wat dacht je van Parmezaanse kippensoep, zoete knollenstamp met waterkers & zalm of kruidige pompoensoep met macadamia-dukkah? Nieuwsgierig naar de recepten in deze special? Bekijk hier alvast een sneak preview! | |
|
|
|
|
|
Verrukkelijk vega curry met pompoen & bieten | Het geheim van deze vega curry? Smaakmakers als ui, chilipeper, knoflook, kurkuma en komijn! Handje cashewnoten erover en klaar is je smaakbom. | |
|
|
|
|
Laatste kans! Ottolenghi's flavour Hoe creëer je spannende, diepe smaken? Hoe maak je van groenten smaakbommen? Het is een fijn samenspel van ingrediënten, combinaties en kooktechnieken. In deze masterclass vertelt Yotam Ottolenghi hoe je dat doet aan de hand van zijn nieuwste boek Flavour. Een unieke kans om the man himself te ontmoeten. Na afloop ontvang je een terugkijkvide en een € 5 kortingsvoucher voor een delicious.abonnement*! De masterclass is in het Engels. | |
|
|
|
|
|
Houd nog een gaatje over 7x verrukkelijke toetjes | Zoet, warm, fruitig en romig... deze toetjes zijn onweerstaanbaar. Van zálige crumble-brioche met appels en bessen tot witte chocoladetaart met sinaasappel-amarettosaus en pistachebrownie met zwartebessenijs. | |
|
|
|
|
|
Yes you can! homemade mayo | Zelf mayo maken is fluitje van een cent als je onze aanwijzingen volgt. En ook fijn: je kunt er naar eigen smaak allerlei ingrediënten aan toevoegen, zodat het helemaal homemade mayo by you wordt. Bij het recept staat een how-to-video, daar kun je ook altijd nog even spieken. | |
|
|
|
|
|
|
|
16 oktober 2020 World Food Day | Vrijdag is het Wereldvoedseldag, een goed moment om extra stil te staan bij hoe we omgaan met eten. Dit initiatief van de Verenigde Naties roept op tot voldoende, duurzaam en gezond eten voor iedereen. Welke nationale oplossingen zijn er om het voedselsysteem in balans te krijgen? Schrijf je in en volg de online live show thuis!
| |
|
|
|
|
|
|