|
|
|
Met zomerse twist 3x coq au vin | Comfy klassieker coq au vin… wie houdt er niet van? Wij geven een delicious.draai aan deze wereldberoemde Franse stoofpot met kip in de hoofdrol. Welke van de drie ga jij maken? De zomerse variant, eentje met witte wijn of eentje met cognac. | |
|
|
|
|
|
Tof initiatief in tijden van corona het enige 1-tafel resto van Nederland | Als piepklein restaurant heb je er niet veel aan dat je weer open mag, want: niet rendabel. Maar topchef Kelvin Lin van Nayolie, het beste Aziatische restaurant van Nederland, besloot om er iets magisch van te maken. Hij toverde zijn kleine resto om tot één-tafel-restaurant. Het menu dat de alom gelauwerde chef serveert, is op basis van omakase, een Japanse wijze van dineren waarbij je je volledig overgeeft aan de kennis en kunsten van de chef en je heerlijk in de watten wordt gelegd. Foto: Nayolie | |
|
|
|
|
Nu te koop: delicious. ♥ Italië Voorlopig zitten we helaas nog even niet op zonnige terrassen of in sfeervolle restaurants in Italië. Maar gelukkig is Italië niet ver weg. In delicious. juni nemen we je mee naar onze favoriete culinaire vakantiebestemming. Ga je mee op reis? Het enige wat je nodig hebt, is verbeeldingskracht en een keuken. Glaasje rood erbij en La Traviata van Verdi op de achtergrond en klaar! Het echte Italië komt wel weer. Die liefde is ‘per sempre’: voor altijd! Ons Italië-nummer is nu te koop in de winkel én in onze webshop. Bekijk hier alvast een exclusieve preview! | |
|
|
|
|
|
Gaat op tot de laatste kruimel 5x de lekkerste cake | Zo’n lekkere plak cake is altijd goed. Bij een verjaardag, als toetje, bij de thee… Daarom delen wij graag onze 5 favorieten met je. Wat dacht je van een feestelijke boerenyoghurtcake met bosvruchten of een citroen-maanzaadcake rijkelijk bestreken met roomkaasglazuur. Yum! | |
|
|
|
|
|
Cocktailtaal van dryshaken tot muddlen | Strainen, jiggeren, throwen… geen idee wat het betekent, maar ben je wel een cocktailliefhebber? In onze mini-cursus leggen we je alle cocktailtermen uit en tussen neus en lippen door geven we je natuurlijk ook nog lekkere cocktailrecepten. | |
|
|
|
|
|
Gespot! de vegan-kaasplank | Kaas mag alleen kaas heten als er dierlijke ingrediënten aan te pas komen. En dat is natuurlijke niet zo bij vegan kaas. En dat resulteert dan weer in producten met fantasierijke namen als cashew camemberti. Kan ons niks bommen allemaal, want ze smaken heerlijk die nepperds op basis van plantaardige producten. We zijn benieuwd wat jij ervan vindt? | |
|
|
|
|
|
|