Logo Tenzing Travel | Journeys that last
Tijd voor zomer inspiratie
Het is vakantietijd! Misschien ben je wel aan het genieten van een mooie reis op een onbekend oord en is er ruimte om inspiratie op te doen. Of misschien ben je alweer terug óf houd je een staycation en droom je alvast over een volgende bestemming. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom hebben we een selectie gemaakt van 6 mooie reisblogs. Gewoon om lekker te lezen en bij weg te dromen of ter inspiratie voor de zoektocht naar een volgende bestemming. Lees je mee?
De mooiste watervallen in Zuid-IJsland
Als je van ongerepte natuur houdt, dan wil je zeker een keer naar IJsland reizen. Reisspecialist Nicole bezocht dit indrukwekkende land en was vooral gecharmeerd van de honderden watervallen die hier te vinden zijn. Allemaal zijn het unieke waterspektakels en de één is nog verbluffender dan de ander! Van de bekendste watervallen tot onbekende parels en de echte must-sees; Nicole neemt je er graag mee naartoe in haar blog. Welke komt er op jouw lijstje terecht?
 
Vertel me hier meer over!
Op zoek naar onontdekte parels?
De bouwkunst van de Inca’s bewonderen bij Machu Picchu in Peru, varen door de kanalen in de Okavangodelta in Botswana en genieten van de zonsondergang bij Uluru in Australië; typische items op de bucketlist van veel reizigers. En terecht, stuk voor stuk zijn het belevingen die je absoluut een keer wil meemaken, maar het zijn ook de plekken waar het grote publiek van afweet. Ben je op zoek naar bestemmingen waar het rustiger is of die nog niet zo bekend zijn? Wij nemen je graag mee naar vijf van dit soort plekken. Ssst… niet verder vertellen hoor!
 
Naar de 5 bestemmingen
De mooiste duikresorts van de Malediven
Heb jij zin in dat ultieme, paradijselijke strandgevoel? Welkom op de Malediven; waar de stranden hagelwit zijn, de palmbomen wuiven en de onderwaterwereld prachtig is! Het is misschien ook wel één van de mooiste plekken ter wereld om te gaan snorkelen en duiken. Zwem jij straks tussen de exotische vissen en spectaculaire koraalriffen? Reisspecialist Suus licht alvast vier resorts uit waar je de ongelofelijke onderwaterwereld kunt gaan ontdekken.

Tip: een vakantie naar de Malediven is heel goed te combineren met andere bestemmingen zoals Sri Lanka of Dubai bijvoorbeeld.

 
Lees de blog van Suus
Duurzamer reizen
Wat ons betreft een heel belangrijk onderwerp! We zijn ons er allemaal steeds meer van bewust hoeveel impact het reizen heeft op de wereld. Het maken van reizen brengt geluk en nieuwe ervaringen in ons leven, maar het brengt ook uitdagingen op het gebied van duurzaamheid met zich mee. Natuurlijk verander je dit niet zomaar, maar er zijn wel een aantal (kleine) keuzes en aanpassingen die je zelf kan maken om de voetafdruk tijdens de reis te beperken. Wij helpen je graag met het maken van deze keuzes en geven je hiervoor 8 tips in ons blog.
 
Lees alle tips
Op culture ontdekking in Panama
Het is misschien niet de meest voor de hand liggende bestemming voor op je bucketlist, maar echt de moeite waard! Wist je dat Panama een cultuurrijk land is waar je tot de dag van vandaag inheemse stammen kunt ontmoeten? Ook is het een land met een bruisende hoofdstad, schitterende natuur, prachtige witte zandstranden én rustiger dan het populaire buurland Costa Rica. Als je geïnteresseerd bent in de cultuur van Panama en graag meer te weten komt over de geschiedenis van het land, dan zijn dit de plekken die zeker een bezoekje waard zijn. Reisspecialist Anouk neemt je mee.
 
Ik wil naar Panama
De handigste apps voor onderweg
Reisapps; wij zweren erbij! Waar we vroeger de Lonely Planet overal mee naartoe sleepten, zijn tegenwoordig nuttige reisapps niet meer weg te denken tijdens je reis. Want hoe handig is het om precies te weten wat je besteld in een land waar je de taal niet spreekt? Of de juiste koerswisseling altijd bij de hand te hebben? Of de weg te vinden zonder verkreukelde kaarten en echtelijke ruzies? Reisspecialist Esmée deelt 11 handige reisapps die je reisleven een stuk makkelijker maken.
 
Leuk, ik ben benieuwd!
Volg je ons al op onze socials?
Droom je graag weg bij de mooiste bestemmingen en wil je nog meer geïnspireerd worden? Volg ons dan op onze social media kanalen en zie meerdere keren per week exclusieve content én de leukste tips over bijzondere plekken, unieke overnachtingen en onvergetelijke reizen voorbij komen. We zien je graag daar!
Instagram Instagram
Facebook Facebook
YouTube YouTube
LinkedIn LinkedIn

Kunnen wij je helpen?
Wil je ook een onvergetelijke reis maken? We helpen je graag bij het maken van een keuze en het uitstippelen van de reis eromheen. Bel of mail ons of vraag een reisvoorstel op maat aan. We delen graag onze tips en vertellen je alles over onze flexibele voorwaarden.
Op zoek naar een bijzondere reis met kinderen?
Neem dan eens een kijkje bij ons zusje Travelnauts!
Hier kan je terecht voor unieke, kleinschalige en verrassende familiereizen.


Tenzing Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Opiness reizigerswaardering:

Copyright © 2023 Tenzing Travel