Praktische tips & tricks van ondernemers om gedoe te voorkomen
U ontvangt dit e-zine als abonnee van Briskmagazine.nl. Klik hier voor de webversie.
Ondernemen e-zine
6 tips bij een re-integratieproces
Re-integreren gaat niet altijd van een leien dakje. Welke rechten heb je als ondernemer en wat doe je bijvoorbeeld wanneer jouw medewerker de gemaakte afspraken niet nakomt? We zetten 6 belangrijke feiten over re-integratie voor je op een rij.
 
Lees meer
Zo krijg je sneller betaald: 4 stappen
Wil je na een opdracht zo snel mogelijk het geld op je rekening zien? Deels heb je dat zelf in de hand. Ontdek hoe je dit – in 4 fases – stap voor stap aanpakt.
 
Lees meer
4 manieren om gesteggel met leveranciers te voorkomen
Conflicten met leveranciers komen in Nederland vrijwel dagelijks voor. Er is gedoe over de prijs, de kwaliteit, de voorwaarden of de logistiek. Herken de valkuilen en neem de juiste maatregelen om juridisch getouwtrek te voorkomen.
 
Lees meer
6 belangrijke vragen over het concurrentiebeding Vaag geformuleerd, een te lange termijn of niet duidelijk over functiewijzigingen. Werkgevers hebben nog steeds moeite met het concurrentiebeding. Daarom: antwoord op 6 belangrijke vragen.
 
Lees meer
Is het nulurencontract echt een uitkomst?
7 stellingen

Extra personeel nodig, maar (nog) niet genoeg werk voor een vast aantal uren? Het flexibele nulurencontract lijkt een uitkomst door de beperkte kosten. Houd wel rekening met deze 7 misvattingen.
 
Lees meer
 
Adverteren   |   Privacy   |   Homepage   |   Uitschrijven