|
|
|
Doordeweekse hit Rabarber-hazelnoot-kruimelcake | Té lekker deze kruimelcake met rabarber. Schuif ‘m gerust doordeweeks in de oven, want hij is zo gemaakt. De frisse stengels rabarber meng je met het beslag, waardoor de cake helemaal niet zo zoet is. Het rabarberseizoen duurt overigens niet lang meer, dus sla je slag nu het nog kan. | |
|
|
|
|
|
Favoriete adresjes Kantien: de Utrechtse 'kantine' met flair | Bij Kantien in Utrecht eet je niet à la carte. Hier koken ze zo duurzaam mogelijk met producten uit de buurt; alles wat vers is komt van Hollandse bodem. Onze culi-redacteur Merijn bracht een bezoekje aan Kantien en ging in gesprek met chef-kok Ernst de Witte. | |
|
|
|
|
42x zomer! Van salade tot bbq Lekker fris en anders, daar heb we deze zomer behoefte aan! En dus staat dit juni-nummer bomvol heerlijke recepten voor een vroege zomer. Wat dacht je van Aziatische salades bijvoorbeeld of Indiase recepten en ook delicious.redacteur Merijn Tol is weer super-inspirerend met haar nieuwe boek Café Mazahar. Vergeet ook de zelfgebakken sloffen van Rutger niet…kortom: genoeg inspiratie voor een delicious. zomer! Neem nu een exemplaar mee tijdens het doen van je boodschappen of bestel 'm (zonder verzendkosten) in onze webshop! | |
|
|
|
|
|
Simpel & snel Kokossoep met citroengras, venkel en rivierkreeftjes | Zo lekker en reuze simpel ook, deze maaltijdsoep van Janneke met veel knapperige venkel en noedels. Doe er extra currypasta bij als je van pittig houdt. Liever vega? Vervang de rivierkreeftjes door gekookt ei, gebakken tofoe of shiitakes. | |
|
|
|
|
delicious.BBQ Laat de koeltjes maar gloeien! Een aantal dagen zomerse temperaturen in het land, staat al snel garant voor véél gloeiende kooltjes in de barbecue. In deze delicious. BBQ special staan ideeën voor je on the go-bbq en snelle doordeweekse recepten. En ook recepten voor groente van de grill en voor culi-feestjes + alles voor erbij! Bestel jouw editie nú in onze webshop (zonder verzendkosten)! | |
|
|
|
|
|
Zomerfruit over? Maak er jam van! | Aardbeien, kersen, blauwe bessen en meer klein zomerfruit is er nu in overvloed. Maak er jam van, dan geniet je tot in de winter van de zomer! Jam lijkt heel simpel, en dat is het ook zodra je deze handige recepten – met en zonder geleisuiker – onder de knie hebt. Stop de potten maar alvast in de vaatwasser, want als je de smaak eenmaal te pakken hebt is er geen houden meer aan. | |
|
|
|
|
|
Uit de Chinese provincie Shaanxi Biang biang-noedels met hete olie | Biang biang is het geluid dat de noedels maken als je ze tegen het aanrecht slaat! Kenmerkend voor deze stijl noedels is de vorm: ze worden met de hand gerekt in brede, lange stroken. Dat geeft ze niet alleen een heerlijke bite, maar maakt ze ook glad, dik en kartelig. Juist die mix is verslavend lekker. Maak zelf verse noedels, of cheat met pappardelle voor een snelle versie, zoals onze online redacteur (niet verder vertellen!). | |
|
|
|
|
|
Dolce vita in 15 minuten Razendsnel Italiaans: 66x recepten | Snel en Italiaans koken: het lijkt een tegenstrijdige combinatie. Want in een ideale wereld hoeven we niet snel te koken en hebben we álle tijd. Als het aan ons lag tuften we op ons Italiaanse brommertje huiswaarts, om onder het genot van wat klassieke hitjes en openstaande ramen uitgebreid de tijd te nemen voor het maken van onze favoriete Italiaanse gerechten. Verse pasta draaien en geroosterde groenten uit de oven toveren. Dát werk. Maar de realiteit ziet er meestal toch wat anders uit. Daarom leren we je graag dat het ook een stuk sneller kan, zonder in te leveren op smaak. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|