Elke week het laatste nieuws voor de visprofessional
Lees online
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Vismagazine
Nieuwsbrief week 20 maandag 12 mei 2025
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
70 jaar Hameeteman: meer dan een viswinkel
70 jaar Hameeteman: meer dan een viswinkel
NIEUWS | Een jubileumjaar voor visspecialist Hameeteman uit Ouddorp dit jaar, namelijk het 70 jarig bestaan. Een prestatie in een onzekere tijd voor de viswinkel, erkent ook Arjanne Hameeteman, mede-eigenaar van Hameeteman. “De sector ligt ...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Innovatiemissie VS: verduurzaming en digitalisering in de visserij
NIEUWS | Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert Innovatiemissie Verenigde Staten. Ondernemers en onderzoekers die werken aan innovatieve digitale en duurzame oplo...
Lees verder
- Bedrijfsinformatie -
Een stevige basis voor kip, vlees en vis!

Onze innovatieve massief kartonnen opzettray is gemaakt van gerecycled papier, wat bijdraagt aan een verantwoord geproduceerde verpakking. Ook voldoet de verpakking aan de nieuwe EU-verpakkingsverordening (PPWR) en biedt logistieke kostenbesparingen ten opzichte van golfkarton of plastic kratten.

VOORDELEN

  •       Geen extra investeringen in kratten
  •       Geen extra reinigingskosten
  •       Optimale binnenruimte in de tray
  •       Product blijft doorkoelen in de tray
  •       Optimalisatie transportkosten
Meer info
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Winnaars Seafood Excellence Global Awards 2025
NIEUWS | De winnaars van de Seafood Excellence Global Awards 2025 zijn dinsdag 6 mei bekend gemaakt op de Seafood Expo Global in Barcelona. Er waren twee Nederlandse bedrijven geno...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Omzet duurzame keurmerken bleef stabiel in 2024
Circana heeft zijn jaarlijkse Monitor Keurmerken Retail gepubliceerd. De omzet van duurzamere keurmerken bleef stabiel in 2024. Het biologische keurmerk vertoonde de hoogste groei ...
Lees verder
- Bedrijfsinformatie -
BBQ-event & Burgerwedstrijd – ook voor visspecialisten!

Op 20 mei organiseert Degens het BBQ @ THE LAKE-event in Vinkeveen – dé inspiratiebijeenkomst voor visspecialisten, andere versspecialisten en food producten. Laat je verrassen door de nieuwste BBQ-trends, proef creatieve smaakcombinaties en ontmoet collega’s uit het vak.

Doe mee aan de Best BBQ Burger Battle en verras de jury met uw lekkerste visburger. Maak kans op mooie prijzen én de felbegeerde X-Factor award!

Beperkt aantal plaatsen – meld je snel aan!

Meer info & aanmelden
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Ondernemersvertrouwen geeft gemixte signalen
NIEUWS | Het CBS meldt dat het ondernemersvertrouwen in het tweede kwartaal op rij is gedaald en komt in het tweede kwartaal van 2025 uit op -7,5. Voornamelijk bij de groothandels ...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Krijn Verwijs en Verwijs Kreeftenparken werken samen aan de toekomst
NIEUWS | Krijn Verwijs en Verwijs Kreeftenparken slaan de handen ineen voor een samenwerking op het gebied van inkoop en opslag van levende kreeften en krabben. Hoe gaat deze samen...
Lees verder
- Bedrijfsinformatie -
Op zoek naar slimme oplossingen voor visverwerking?

Bezoek het Food Tech Event op 14 & 15 mei in de Brabanthallen. Ontdek live demonstraties, verwerkings- en verpakkingsinnovaties en ontmoet experts die je helpen je processen efficiënter en toekomstbestendig te maken. Van hygiënisch ontwerp tot automatisering: alles op één plek. 

Meld je hier gratis aan
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu

Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:

 
Naar Foodbanen.nu
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!

Wilt u naast dit nieuws ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op EVMI, Vleesmagazine, Vismagazine, Vakblad IJs, en VoedingNu.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Abonneren
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Abonneren
Bedrijvengids
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Bekijk het overzicht
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Reactie | Mijn profiel | Afmelden | Abonneren | Disclaimer
© 2025 Alea Publishers