| | 70 procent medewerkers maakt zich zorgen over kwaliteit van de horeca De horeca kampt al jaren met een slecht imago en een groot personeelstekort door de continue uitstroom van vakkrachten. In opdracht van FNV Horeca heeft onafhankelijk onderzoeksbureau Kien bijna […] Lees verder |
|
|
|
| | Onderzoek: horeca net zo vaak bezocht als voor lockdown, wel liever op terras Nu cafés en restaurants weer gasten mogen ontvangen, zijn Nederlanders gemotiveerd om de horecaondernemer te steunen, blijkt uit onderzoek van betaaltechnologiebedrijf Mastercard. Maar liefst 77 […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Video: werk is er wel in de horeca, maar personeel is schaars Het is een bekend probleem inmiddels. Horecaondernemers hebben werk genoeg, maar het personeel is vertrokken naar andere sectoren. Met als gevolg een nijpend personeelstekort binnen de horeca, met […] Lees verder |
|
|
|
| | Van kraanwater naar tafelwater met EcoTapwater Mineraalwater bottelen vanuit een verre bron ergens in Europa, vervuilende dieselwagens kilometers laten rijden om vervolgens na gebruik de petfles in de prullenbak te gooien. Het is niet meer van […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | De Beren opent bezorgrestaurant in Hengelo Voor het eerst in de geschiedenis van De Beren opent er op dinsdag 22 juli een bezorgrestaurant in Hengelo. Midden in het bruisende centrum van de Overijsselse stad werden vandaag de deuren van het […] Lees verder |
|
|
|
| | Weer een Loetje geopend, nu in Leiden Na de vliegende start van Loetje Paterswolde vorige maand, heeft Loetje opnieuw de deuren geopend van een splinternieuw restaurant. Deze keer is studentenstad Leiden aan de beurt. De inmiddels 25e […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|