|
|
|
Bitterzoet Sinaasappelcake met marmeladetopping | De unieke aromatische mix van zoet & zuur van citrus lijkt gemaakt voor taart. Een hap van deze smeuïge amandelcake en je knikt instemmend mee. Een absolute crowdpleaser! Alleen nog even vechten om de garde: wie mag de slagroom eraf likken? | |
|
|
|
|
|
15 minuten Sobanoedels met makreel uit blik | Pippa: ‘Ik weet nu hoe zeldzaam het is om even een moment voor jezelf te hebben als je jonge kinderen hebt. Om even in alle rust iets te eten. Een van mijn vroege herinneringen: mijn vader die in zijn ondergoed in de badkamer met een vork makreel at, rechtstreeks uit het blikje. Ik zat aan zijn voeten en na elke hap die hij mij gaf, nam hij er zelf ook een, samenzweerderig glimlachend. Een geheim ritueel.’ | |
|
|
|
|
delicious.september 25x easy! In dit extra dikke nummer van foodmagazine delicious. gaan we voor easy. Zo staan er – naast heel veel heerlijke uitpak-recepten - wel 25 recepten in die je binnen een half uurtje op tafel zet. Julie maakt stoof, traybake, pulled chicken en pasta en in het weekend een zalmzijde. Manon presenteert soep, quiche of pita’s, eenvoudiger kán bijna niet. Of kijk de kunst af van Italianen die pittig saucijzenvlees of venkelworst door hun saus, dip of gehakt doen voor meer smaak en snelheid. Bestel het septembernummer van delicious. nú in onze webshop (gratis verzending binnen NL) of koop 'm bij een winkel bij jou in de buurt! | |
|
|
|
|
|
Één basisrecept, talloze variaties 8 sauzen om te maken op basis van mayonaise | Mayonaise staat aan de basis van heel wat klassieke koude sauzen. Zelf maken is een koud kunstje. We geven je ons ongenaakbare recept, plus 8 variaties. | |
|
|
|
|
Low Food Festival Ontmoet delicious. Kom je op 7 & 8 september naar het Low Food Festival in Amsterdam, dan ontmoet je het delicious.team inclusief onze nieuwe hoofdredacteur Nancy Berendsen. Doe zeker mee aan onze culinaire quiz en wie weet win jij een culi-prijs. Of volg je liever de gratis mini-workshop ‘Maak je eigen bouillonzout’. Zo’n umami-bom is perfect om soep, saus, stoof, curry en meer gerechten smaak te geven. En ideaal als basis om je groenten in op te maken. Natuurlijk laten we je niet naar huis gaan zonder onze delicious.goodiebag. We zien je graag, tot dan! LET OP: ALLEEN DE WORKSHOP OP 7 SEPTEMBER OM 15:30 IS NOG BESCHIKBAAR. | |
|
|
|
|
|
Altijd goed Salade met feta: 13 recepten die je keer op keer blijft maken | Een salade fleurt al snel op van wat feta. Vaak voegt het nét dat frisse, ziltige en hartige toe wat nog mist in je gerecht. | |
|
|
|
|
|
HOTspots 7 restaurants waar je eten op open vuur wordt bereid | Geïnspireerd door de Argentijnse vuurchef Francis Mallmann plaatsen steeds meer chefs hun gerechten boven, op of onder smeulende kooltjes. Op deze plekken in Nederland komt je eten van open vuur. | |
|
|
|
|
|
Rapido! Razendsnel Italiaans: 77x recepten | Een bestelling is zo gedaan, en een diepvriespizza is snel in de oven geschoven. Maar het kan ook anders. Niet met kant-en-klare oplossingen, maar op eigen kracht, met verse ingrediënten en jouw eigen kooktalent. Maak snelle, Italiaanse gerechten in je eigen keuken! | |
|
|
|
|
|
|