|
|
|
7x snel, licht & lekker! Lente op je bord | Voorjaar betekent lichter en frisser eten dat extra lekker smaakt in het zonnetje. Kipsalade, open lasagne, tagliatelle met doperwten, allemaal lente-proof gerechten. En hier wordt je ook vrolijk van: al deze recepten staan in een halfuur op tafel! | |
|
|
|
|
|
Ook ver buiten Zwolle erg geliefd Zwolsche runderschenkels met gegrilde sla | Deze Zwolsche runderschenkels zijn heel easy te stoven met de speciale specerijenmix. Extra lekker als je dit stoofgerecht een dag eerder maakt, dan trekken de smaken nog beter in het vlees. Tip: Ook lekker met lamsschenkels, die vaak iets kleiner zijn, neem er dan een stuk of 6. | |
|
|
|
|
delicious.koffie 2+1 GRATIS BIJ KOFFIEVOORDEEL.NL delicious. koffiebonen zijn 100% biologisch! Kenmerkend is het volle zoete aroma en een lager cafeïnegehalte. Het branden van de bonen voor bijv. de milde & frisse blend gaat extra langzaam, zo komen er veel aroma’s vrij voor een verfijnde, gebalanceerde smaak met een vleugje citrus. Ga snel naar de website van Koffievoordeel, gebruik kortingscode DELICIOUS en ontvang direct jouw korting! | |
| |
|
|
|
|
Ga mee op bakavontuur Gouden tips voor vegan bakken | Onze culi-redacteur Dosia Brewer heeft haar bakboek gevuld met vegan zoet! Met klassiekers maar ook met eigen twists. Luchtig, romig en met een nieuwe structuur en met spannende, andere ingrediënten. Bak jij vandaag appelstroopwafels, cranberry-tijmmuffins of pistache-schuimtaart? | |
|
|
|
|
|
Currydossier vol pit Zoveel curry's, zoveel smaken | Elk Aziatisch land heeft zijn eigen specerijencombinaties voor curry. De pittigheid varieert van mild (*) tot heel pittig (***). Vaak wordt curry gebakken met groenten en geserveerd met noedels of rijst. Uiteraard kun je nog veel meer met curry! Lees hier alles over de ingrediënten van curry. | |
|
|
|
|
|
|
|
4-gangen diner aan Cantharel's keukentafel WIN een culinair avondje uit + wijnproeverij | Dit wil jij ook winnen: een 4-gangen diner aan Cantharel’s keukentafel o.l.v. chef-kok Justa van Ryssen, voormalig chef bij De Librije. In het prachtige Apeldoornse landhuis begeleidt Justa de kookworkshop voor het bereiden van een 4-gangen diner. Extra interessant: dit is ook een wijnproeverij met uitleg van de deskundige sommelier. | |
|
|
|
|
| nu bestellen: | HÉT GROENTEBOEK! | 100 grandioze, geniale en geweldige groenterecepten (met soms een onmisbaar stukje vlees). We zijn niet bescheiden trots op onze liefde voor alles dat op het land, onder de grond en aan de tak groeit. Knollen, wortels, kiemen, peulen, zaden, blaadjes, kolen en stengels, ze paraderen allemaal voorbij. Incl. 70 volledig vegetarische recepten, handige groentekalender, tips & tricks en onmisbare keukentools! | |
|
|
|
|
|
leuke nieuwsbrief? | Ja | | | Nee |
|
|
|
|