Good Fish en Vermaat sluiten World Oceans Deal
 
VIS Magazine
 
 
 
9 Haringsnijtips van de Haringkoningin
 
Het nieuwe haringseizoen staat op het punt van beginnen. Voor vishandelaren betekent dit dat ze weer veelvuldig haringen moeten schoonmaken. Hoe kun je dit het beste doen? Haringkoningin Anneke Ouwehand geeft tips.
 
Lees verder
 
 
 
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu
 
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
 
Naar Foodbanen.nu
 
 
 
Uit Vismagazine 4
Omgaan met onzekere tijden
 
Vishandels bevinden zich in woelige economische wateren. De Vereniging Nederlandse Visspecialisten raadt aan om goed te kijken naar rendementsopbouw, en biedt hiervoor ook hulpmiddelen.
 
Lees verder
 
Adriaan van Moort: haring is goed vet
 
Adriaan van Moort, visspecialist en voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) ging naar Noorwegen om de kwaliteit van de nieuwe haring te beoordelen.
 
Lees verder
 
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!
 
Wilt u naast het nieuws van Vismagazine ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, vlees- of bakkersbranche? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief EVMI, Vleesmagazine, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Pompshop, More than Drinks en VoedingNu.
 
Inschrijven voor de nieuwsbrief
 
 
Good Fish en Vermaat sluiten World Oceans Deal
 
Milieuorganisatie Good Fish en horecaspecialist Vermaat sloten 8 juni een World Oceans Deal. Dit betekent dat Vermaat het visassortiment aan gaat passen. Vissen die op rood staan op de VISwijzer verdwijnen van het menu.
 
Lees verder
 
Optimalisatie van de keten? Verspil minder eten.
 
In 2050 wonen er naar schatting 10 miljard mensen op onze aarde. Hoe optimaliseren we de voedselketen zó, dat we in 2050 die 10 miljard monden kunnen voeden? En: hoe doen we dit op een duurzame manier, die goed is voor onze aarde? 
 
Lees verder
 
Meer nieuws
Boeken
Eat this Fish
 
Eat this Fish is het nieuwe receptenboek van de Blendbrothers, de Zeeuwse broers Hendrik en Kamiel Buysse. De broers combineren simpele smaken met vis, schaal- of schelpdieren. Het zijn stuk voor stuk bereidingen die de broers ontdekten tijdens hun reizen, maar zoveel mogelijk aangepast naar vis uit eigen zee. Het boek bevat 70 recepten, onderverdeeld in bereidingstijd.
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 4 | mei 2022
 
Het thema van dit nummer van Vismagazine is haring. Met onder andere:
  • Noorwegen vreest voor kabeljauw door sancties tegen Rusland
  • Voorbereidingen op het maatjesseizoen
  • De inrichting van De Visjuwelier
  • Gastronomie bij ‘t Haringkje
  • Verslag Seafood Expo Global

Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
Op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf of om cadeau te geven?
 
Snel naar Tijd voor tijdschriften, de webshop van uitgever Virtùmedia: een webshop boordevol tijdschriften met karakter zoals Bergen Magazine, Yoga International, Archeologie Magazine, Pf Fotografie Magazine, Schrijven Magazine en nog veel meer mooie titels. Van een los nummer tot een voordelig abonnement, voor jezelf of als cadeau, bij TijdvoorTijdschriften.nl slaag je altijd!
 
Tijd voor Tijdschriften, de webshop voor tijdschriften met karakter
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2022 Alea Publishers