De coronamaatregelen houden ons wakker
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Mannen zijn grotere klimaatvervuilers dan vrouwen

Mannen recyclen minder vaak, kopen minder milieuvriendelijke producten en maken zich minder druk over energie- of waterverspilling. Ook het vooroordeel dat klimaatontkenners meestal van het mannelijke geslacht zijn lijkt te kloppen.

 
 
Quest
 

Waar haalden mensen vroeger het ijs voor ijskasten vandaan?

In de ijskelders van de zeventiende eeuw lagen soms wel honderden blokken ijs opgeslagen van elk meer dan een meter breed. Hoe kwam dat ijs daar, en waarom smolt het niet?

 
 
 
Verbeter je seksleven met de online cursus van Quest

Heb jij hem al besteld?

Verbeter je seksleven met de online cursus van Quest

Met de online cursus (Nog) beter in bed vergroot je je kennis over opwinding, orgasmes, de orgasmekloof en sleur. Je leert hoe ‘zin krijgen’ werkt. En belangrijk: we geven je handvatten om te praten over wat je wel en niet lekker vindt in bed.

 
Quest
 

Beeldverhaal: hier worden chemische wapens getest in de Verenigde Staten

Handschoenen en een luchtdichte kamer zijn geen overbodige luxe voor de onderzoekers van de Dugway Proving Ground in Utah. Het Amerikaanse leger test daar sinds 1942 ­biologische en ­chemische ­wapens.

 
 
Quest
 

Inclusief slaaptips

De pandemie heeft een slechte invloed op ons slaapritme

Normaal gesproken slaapt zo’n zeven of acht procent van de mensen slecht. Tijdens de eerste lockdown, vanaf maart 2020, steeg dat naar negentien procent en in de tweede lockdown had ongeveer 29 procent van de mensen slaapproblemen.

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Éindelijk is het zover: Nederland heeft een nationaal gerecht

Nederland heeft een nationale kleur: oranje. We hebben met Koningsdag een eigen Nederlandse feestdag. Maar een nationaal gerecht hadden we nog niet. Dus ging Quest op zoek.