Aantal uitzenduren opnieuw gedaald
Flexmarkt
Online versie
ABU meldt sterkere daling aantal uitzenduren
Tussen half juni en half juli is het aantal uitzenduren met 8% gedaald in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De omzet is met 3% afgenomen, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de ABU over periode 7 (week 25-28).
(advertorial)
alt
Duurzame Inzetbaarheid succesvol implementeren binnen uw
HR-beleid? 
Hoe implementeer u een succesvol DI beleid? Op het gebied van zowel vitaliteit, mobiliteit als leren en ontwikkelen? Hét event Duurzame Inzetbaarheid is hét vakevent waar u letterlijk en figuurlijk voelt wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat u moet doen om er binnen uw organisatie mee aan de slag te gaan. 
PW
ET-kosten wissen voordeel gedetacheerde EU-werknemer vaak weg
Een werkgever is bijna altijd duurder uit met een gedetacheerde buitenlandse werknemer uit de EU, mits de werkgever extraterritoriale kosten (ET-kosten) vergoedt. Anders is een gedetacheerde werknemer uit het buitenland meestal goedkoper. 
PW
Resultaat Brunel Nederland herstelt in tweede kwartaal
Brunel International heeft in het tweede kwartaal van dit jaar 17% meer omzet geboekt. De operationele winst is omgeslagen in een verlies. Nederland blijft met een omzetdaling van 4% achter, maar wist de winst wel met 39% te vergroten tot € 1,6 miljoen.
PW
Meer mensen op zoek naar een baan
De arbeidsmarkt koelt af. Dat blijkt uit cijfers over het tweede kwartaal die Intelligence Group heeft verzameld. Er zijn vergeleken met het eerste kwartaal 61.000 mensen meer actief op zoek naar een baan.
(advertorial)
alt
Talent & Performance Management 
Hoe behoudt u toptalenten binnen uw organisatie? Hoe laat u hen op de beste manier performen? Tijdens het congres Talent & Performance Management wordt u door topsprekers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent. 
PW
WAB maakt horeca fors duurder
De invoering van de WAB gaat volgend jaar zorgen voor nieuwe prijsstijgingen in de horeca, verwacht ABN Amro. Hotels en restaurants zullen de hogere kosten voor flexwerkers deels doorbelasten aan klanten.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright
 </