| | Vegan Junk Food Bar na Spanje nu ook naar Duitsland Vegan Junk Food Bar breidt uit. Het restaurant opent in het najaar van 2021 de eerste locatie in de stad Keulen in Duitsland. In 2020 opende de Vegan Junk Food Bar al een flagship store in El Born, […] Lees verder |
|
|
|
| | Column restaurateur Sico de Moel: QR "Heeft u plek voor één? ik wil graag buiten eten." Het is half oktober, buiten is het koud, nat en donker. Waarom zou je dat willen? Misschien wilde ze bellen of roken? Ze bleek geen QR code te […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Succesformule SLA gaat uitbreiden met franchisenemers Saladebar SLA, pionier op het gebied van gezond, plantaardig en lekker eten, opende het eerste restaurant in 2013 in Amsterdam. Sindsdien is de bekende saladebar in hard tempo gegroeid tot een […] Lees verder |
|
|
|
| | Horecamedewerkers leren omgaan met dementie Na een lange periode van onzekerheid openen horecagelegenheden weer hun deuren. Voor mensen met dementie is het extra belangrijk om er weer op uit te gaan. Maar het bezoeken van een horecagelegenheid […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Per 20 september toegangstesten bij events van 75 personen of meer Vanaf 20 september moet er in de horeca, bij evenementen (zoals festivals en publiek bij sportwedstrijden) en bij vertoning van kunst en cultuur (zoals in bioscopen en theaters) gewerkt worden met […] Lees verder |
|
|
|
| | Deze horecazaken doen niet mee aan controleren coronatoegangsbewijs Voors en tegens, mitsen en maren. Nederland - en vooral de horeca - is verdeeld over de invoering van het coronatoegangsbewijs. Terwijl de meeste Nederlanders gevaccineerd zijn, is er een kleine […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|