Adventsweken zijn begonnen lezer kies jij een cadeautje uit?

6 maanden geleden


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

De Sint is er nog en de eerste zondag van de advent was gisteren. De feestmaand is dus in volle gang! We beginnen dan ook maar vast met het uitdelen van cadeautjes voor jou, als lezer van onze nieuwsbrief. Elke week is er een nieuw cadeau, je krijgt vanzelf een email als de volgende klaar staat voor je! 

Lees snel verder!

Adventsweken

De voorbereiding op Kerstmis is begonnen!

Wij willen deze periode graag feestelijk met jullie vieren door elke adventsweek iets uit is aanbod aan te bieden. Kijk nu op onze site voor het cadeau van deze week! 

Je Advent cadeau When is a product safe?

Woensdag 12 december 2018 om 20.00u geeft Ewa Daniël (in het Engels) een extra online gratis lezing. In cosmetica worden zoveel rare ingrediënten gestopt die helemaal niet nodig zijn en waar je wel last van kunt hebben.
Ze zal meer vertellen over de etiketten van cosmetica. Er zijn nieuwe regels! De titel van de lezing:"When is a product safe? What to watch out for on cosmetics products when you have a perfume or skin allergy."
Je kunt je hiervoor gratis aanmelden.

Leuk als je erbij bent! Je kunt gewoon op je computer meekijken.

Gratis aanmelden Vergoeding Zelfzorgprogramma's

We hebben op dit moment maar liefst zes zelfzorgprogramma’s die je zelf, of samen met de behandeling van je diëtist of arts, kunnen helpen om snel van je klachten af te komen en te begrijpen waar ze vandaan komen.

FODMAP Arme dieetSIBO (te veel bacteriën in je darm) dieet bij PDSGluten- en Lactosevrij dieetHooikoorts ManagementHistamine OvergevoeligheidFructose Overgevoeligheid

Het leuke is dat veel zorgverzekeraars gezondheidscursussen of preventieve cursussen vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Dat is fijn, want dan gaat het niet van je eigen risico af! En kunt ook gewoon je diëtist blijven bezoeken, dat komt uit een ander potje.

Lekker Leven Lidmaatschap

Meer kennis over je aandoening geeft vrijheid. Daar zijn wij bij Allergieplatform van overtuigd. Niet voor niets is ons motto 'Lekker Leven met Allergie'!

Wij zijn er voor jou! 

Sinds onze oprichting in 2004 werken we continu aan het verbeteren van kennis rondom allergie. Niet alleen bij mensen die een allergie hebben, maar ook bij zorgprofessionals, horeca en het grote publiek. Met jouw steun hebben we grote stappen kunnen zetten!

Bovendien als je je nu aanmeld krijg je als je de Allergiebeurs bezoekt een leuke goodybag! Lidmaatschap kost 5 euro per maand en kan op elk moment opgezegd worden. 

Ik word ook Lekker Leven Lid! 

Graag tot snel!
Marloes Collins, namens het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019