AE Nieuwsbrief december 2015

3 jaren geleden


Text only:

Nieuwsbrief december 2015

 

Omroep Amersfoort

   

Helpt u mee met het beschrijven van videofragmenten van Omroep Amersfoort? Lekker vanaf uw bank oude opnamen bekijken en vermelden wat u ziet. Leuk toch?

Lees meer      

Waardering vrijwilligers uitgesproken

   

Archief Eemland heeft haar waardering uitgesproken aan haar vrijwilligers. Tegelijk met de Nationale Vrijwilligersdag werden zij op feestelijke wijze bedankt voor hun inzet. 

Lees meer      

Historisch Café 10 december

   

Aanstaande donderdagavond vertelt Elle Derksen over de culturele invulling van Park Vliegbasis Soesterberg. Vanaf 17.00 uur in het KAdECafé, komt u ook?

Lees meer      

Genealogiedag goed bezocht

   

Ruim driehonderd mensen bezochten de Genealogiedag van HCC!genealogie. Naast de informatiemarkt werden ook de rondleidingen, presentaties en lezing goed bezocht.

Lees meer      

Film op verzoek

   

Vanaf onze banken kunt u films en series met een lokaal historisch onderwerp bekijken. Geef uw verzoek door aan de balie. Nieuw: film over het Soesterkwartier.

Lees meer      

Overdracht archief

   

Wim van Beek heeft de familiepapieren over de fiets- en autobedrijven van zijn vader en grootvader geschonken. Met foto's, reclamematerialen, krantenartikelen en meer.

Lees meer      

Laatste spreekuur familiegeschiedenis

   

Donderdag 10 december is de laatste editie. Vragen over genealogisch onderzoek kunt u uiteraard altijd blijven stellen aan Archief Eemland en de Genealogische Vereniging.

     

Alvast fijne feestdagen gewenst!

   

In deze laatste nieuwsbrief van dit jaar wensen we u alvast hele fijne feestagen toe en de allerbeste wensen voor komend jaar!

     

Wist u dat...?

   
...we gastcuratoren hebben gevraagd om komend jaar exposities te maken bij Archief Eemland?... de eindshow van The Passion in maart plaats vindt op het Eemplein?      

Colofon

   

Dit is een uitgave van Archief Eemland
Contact& Openingstijden
Meer informatie: www.archiefeemland.nl


Mocht deze nieuwsbrief niet goed worden weergegeven, bekijk dan de nieuwsbrief online.     Deze email is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.
Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.
 Deze e-mail is verzonden met
nieuwsbriefprogramma Laposta
 
 

Archiefeemland.nl

Categorieën: Stad | Plaats | Dorp Hobby | Vrije tijd Geschiedenis
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018