AE Nieuwsbrief juli 2016

2 jaren geleden


Text only:

Nieuwsbrief juli 2016

 

Nieuw! Foto's Carla Kogelman

   

Archief Eemland heeft 59 foto's van de prijswinnende fotografe Carla Kogelman verworven. Ze geven een modern tijdsbeeld van jongeren in Amersfoort.

Lees meer      

Pagina 'Voorouders' geheel vernieuwd

   

De genealogische informatie op de webpagina 'Voorouders' is fors uitgebreid en op een nieuwe wijze gepresenteerd. Een grote aanwinst is de koppeling van de scans per akte.

Lees meer      

Proef digitaal depotbeheer

   

We starten met een proef waarin de aanvragen uit het depot digitaal worden verwerkt. Later dit jaar kunt u archiefstukken via de website aanvragen.

Lees meer      

50% gereed

   

Van de 40.000 Amersfoortse bevolkingsregisters is nu 50% beschreven. Dankzij 200 vrijwilligers zijn de scans inclusief beschrijving binnenkort online doorzoekbaar.

Lees meer      

Zomer!

   

Tijdens de zomerperiode hebben we een aangepaste dienstverlening. Het kan dan voorkomen dat u wat langer op stukken moet wachten. We hopen op uw begrip. Fijne zomer!

Lees meer      

Facebook winactie

   

De hele zomer kunt u meedoen aan de winactie via Facebook. Wie als eerste het goede antwoord geeft op de prijsvraag over de expositie, wint een Phoenix goodie.

Lees meer      

Expo met Kunstuitleen

   

In het Eemhuis is een kleine expositie te zien van de Kunstuitleen in samenwerking met Archief Eemland. Met tekeningen van buitengebieden door Annemieke Harkema.

Lees meer      

Colofon

   

Dit is een uitgave van Archief Eemland
Contact& Openingstijden
Meer informatie: www.archiefeemland.nl


Mocht deze nieuwsbrief niet goed worden weergegeven, bekijk dan de nieuwsbrief online.     Deze email is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.
Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden.
 Verzonden met   
 

Archiefeemland.nl

Categorieën: Stad | Plaats | Dorp Hobby | Vrije tijd Geschiedenis
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018