browser versie

Markt vandaag

AEX lager van start gegaan

09:09 De AEX index koerste donderdag kort na de beursgong 0,7 procent lager op 732,91 punten, terwijl de Midkap eveneens 0,7 procent prijs gaf.

AEX wacht rode opening na Amerikaans rentebesluit

08:02 De Amsterdamse beurs maakt zich donderdag op voor een lagere opening. Futures op de AEX index noteren ongeveer een uur voor de beursgong 0,8 procent lager.
(Advertentie)

Tostrams Zomeractie

Tijdens uw vakantie geen enkel koop- of verkoopsignaal missen? Ontvang nu 1 maand gratis technische analyse


Probeer n maand gratis

Nieuws

Zweden verhoogt rente

09:44 De Zweedse centrale bank heeft de rente donderdag verhoogd met 25 basispunten tot 4,00 procent. Dit maakte de bank vanochtend bekend.

Zwitserse centrale bank laat rente ongemoeid

09:39 De Zwitserse centrale bank heeft de rente ongemoeid gelaten. Dit maakte de SNB donderdag bekend.

Meer winst voor FedEx

09:38 FedEx heeft in het afgelopen kwartaal meer winst geboekt, terwijl de omzet terugliep en de outlook voor heel het jaar neerwaarts werd aangepast. Dit bleek uit cijfers van de Amerikaanse pakketbezorger.

AEX lager van start gegaan

09:09 De AEX index koerste donderdag kort na de beursgong 0,7 procent lager op 732,91 punten, terwijl de Midkap eveneens 0,7 procent prijs gaf.

Frans ondernemersvertrouwen blijft onveranderd

09:06 Het ondernemersvertrouwen in Frankrijk is in september stabiel gebleven. Dit meldde het Franse bureau voor de statistiek Insee donderdag.

ABN AMRO wil Ton van Nimwegen als COO

08:24 ABN AMRO wil Ton van Nimwegen benoemen tot chief operations officer en lid van de executive board. Dat maakte de bank donderdagochtend bekend.
Onderdeel van IEX Group / © IEX.nl
Beursplein 5, 1012 JW Amsterdam, Nederland
pixel