Browser versie | Afmelden
ABN AMRO World Tennis Tournament
Nog 15 dagen

Op dit moment zijn maar liefst 8 spelers die in februari naar Rotterdam komen nog aan het strijden in Melbourne voor de titel in Australië. Met maar liefst 11 spelers uit de mondiale top-20 aan de start, zijn er vele kanshebbers op een plek op de unieke winnaarsring. Het maakt eigenlijk niet uit welke dag je naar Ahoy komt, altijd zijn er spannende wedstrijden te volgen. Wereldtoppers als Medvedev, Tsitsipas, Bautista Agut en Monfils kunnen zich opmaken voor spannende wedstrijden tegen o.a. de jongste 3 spelers uit de top 100: Auger-Aliassime, Shapovalov en Sinner. Ben jij er al klaar voor?

Het voorlopige programma vind je terug op de website.

Lees meer
Alle ballen verzamelen!
12e ABN AMRO WWTT

Elk jaar belanden er zo’n 300 miljoen tennisballen in de vuilnisbak. Dat vinden we zonde. Samen met ABN AMRO geven we ze graag een nieuwe bestemming, daarom zamelen we oude tennisballen in en maken we er nieuwe van: de Sustainaballs. Dus, kijkt de hond er niet meer naar om of heb je nog wat oude ballen in de schuur liggen? Lever ze in in Ahoy of bij een tennisvereniging bij jou in de buurt en maak kans op mooie prijzen. 

Al sinds 2009 strijden de twaalf beste spelers van het internationale rolstoeltennis in Rotterdam om de felgebeerde titel voor het enkel- en dubbelspel. De 12e editie van het rolstoeltennistoernooi vindt plaats van dinsdag 11 t/m zaterdag 15 februari 2020. Van toptalent Ruben Spaargaren tot oudgediende Stepháne Houdet: het spelersveld staat dit jaar opnieuw garant voor spectaculair rolstoeltennis.

Meer info
Meer info
Bezoek de Koopgoot en win
Word ambassadeur

Op zaterdag 8 februari kun je je tenniskwaliteiten testen in de Koopgoot in Rotterdam! In het overdekte gedeelte zal een ware tennis kermis komen waar je verschillende spelletjes kunt doen zoals skeeball, arcade game, een bibberspiraal en een grijpmachine! Je maakt kans op leuke tennisprijzen en zelfs op kaarten voor het toernooi.

Ook komen toernooidirecteuren Esther Vergeer en Richard Krajicek langs.

We hebben dit jaar iets leuks! Jij als tennisfan kunt je dit jaar aanmelden als officiele ambassadeur voor het ABN AMRO World Tennis Tournament. Als ambassadeur kun je te gekke beloningen verdienen door zoveel mogelijk vrienden mee te nemen naar de halve finales.

Nieuwsgierig? Meld je snel aan!

Meer info
Word ambassadeur
Deelnemers kwalificaties
Koop nu je tickets!

De inschrijving van het kwalificatietoernooi voor het 47e ABN AMRO World Tennis Tournament is gesloten. Er is een mooi deelnemersveld, volledig bestaand uit spelers uit de mondiale top-80. Het kwalificatietoernooi, wordt op 8 en 9 februari gespeeld in Rotterdam Ahoy. Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Zeker met nu ook nog de Sunday Funday op zondag gaat het kwalificatieweekend bijzonder worden. Het is mooi dat we ook de bezoekers dan al een aantal mooie namen voor kunnen schotelen.”

Van zaterdag 8 tot en met zondag 16 februari 2020 wordt in Rotterdam Ahoy het 47e ABN AMRO World Tennis Tournament gehouden. Behalve bij de wedstrijden ben je met je ticket van harte welkom op Shops & Bites en Sports Plaza en bij het 12e World Wheelchair Tennis Tournament.

Zorg dat je erbij bent en koop vandaag nog jouw tickets! Tickets zijn verkrijgbaar via Rotterdam Ahoy of Ticketmaster.

Meer info
Meer info
ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament
Copyright © Rotterdam Ahoy.
Newsletter2020-01-24 22:32:01