InfraTech
Registreer voor een gratis bezoek aan InfraTech 2019

 

InfraTech 2019 staat op het punt van beginnen. Vanaf morgen tot en met vrijdag 18 januari staat Rotterdam Ahoy bol van de kennis en innovaties uit de Nederlandse infrasector.

 

U kunt zich nog aanmelden voor een bezoek via bovenstaande link.

 

In ons digitale beursmagazine InfraTech E-zine vindt u alle informatie terug zoals een beursplattegrond, exposantenlijst en het volledige kennisprogramma. 

 

We verwelkomen u graag in Rotterdam Ahoy tijdens de dertiende editie van InfraTech!

 

Gemeenteplein

 

Deelnemers aan het Gemeenteplein organiseren tijdens InfraTech iedere ochtend excursies naar het vlakbij Rotterdam Ahoy gelegen project Hart van Zuid.

 

Hart van Zuid is enorm project waarbij het gebied rond Rotterdam Ahoy en het Zuidplein een impuls krijgt die de sociale, culturele en economische positie van de wijk in Rotterdam-Charlois moet versterken.  

 

Daarnaast wordt er een speciale editie van College Tour georganiseerd en is er een bijzondere avond voor gemeente-trainees.

Smart Mobility

 

Extra rijbanen, nieuwe tunnels en bredere bruggen bieden niet meer voldoende soelaas: de reistijden op ons wegennet zullen de komende jaren fors toenemen. Niet voor niets zoeken steeds meer opdrachtgevers en bedrijven de oplossing in Smart Mobility.

 

Zowel in het paviljoen van Rijkswaterstaat als op het ernaast gelegen Smart Mobilityplein in hal 6 van InfraTech presenteren zich de komende week bedrijven die in de komende jaren een steeds groter stempel op onze infrastructuur zullen drukken. 

OPENINGSTIJDEN
Dinsdag 15 januari 2019 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 16 januari 2019 10:00 - 21:00 uur
Donderdag 17 januari 2019 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 18 januari 2019 10:00 - 16:00 uur
 
Advertorial - FleetsOnline

Connecting fleets to the cloud!

FleetsOnline beschikt over het meest uitgebreide IoT-platform waarop al uw bedrijfsmiddelen inzichtelijk zijn. Van uw voertuigen tot gereedschappen.

 

Kom langs op onze stand nr 4.402 in Hal 4 en we laten zien hoe al uw bedrijfsmiddelen binnen handbereik zijn.

 

InfraTech
Gastheren
Gemeente Rotterdam
Gemeente Rotterdam
Strategische partners
Bouwend NederlandCrowDe Bouw Campus
Organisatie
Rotterdam Ahoy
SAMENWERKINGSPARTNERS
Stichting rondom GMW Topvrouwen in de bouw Uneto-Vni Geobusiness Bouwend Nederland Vereniging Modern Straatwerk Next Generations Infrastructures
MKB -Infra Stadswerk NL Ingenieurs Het opdrachtgevers forum in de bouw Jonge Geesten Vereniging van waterbouwers
AgendalinkedINTwitterFacebookInfratechRottderdam AhoyNewsletter2019-01-14 15:28:01