|
|
|
Om je vingers bij af te likken Italiaans kerstmenu | Ook al mogen we niet met de hele familie aan tafel, we maken er wel een feestje van. Iedereen houdt van Italiaans, dus succes gegarandeerd met dit heerlijke kerstmenu. Van luchtig wortel-tijmsouffleetjes met parmezaan tot malse ossobuco met verjus, venkel en saffraan. Klap op de vuurpijl is het toetje: trifle met amarettogelei, die je helemaal van tevoren kunt klaarmaken. | |
|
|
|
|
|
Van mousse tot taart 9x chocoladedesserts | Chocolade zorgt ervoor dat er endorfines in je lichaam vrijkomen, en daar word je heel happy van. Precies wat we nu wel kunnen gebruiken. Daarom 9x choco. Van heerlijk luchtige witte chocolademousse met lavendel en kersen tot chocoladecrèmetaart die al je zintuigen streelt. | |
|
|
|
|
Advertorial | Koken met een stoomoven: alle ins & outs Koken als een sterrenchef: we willen het allemaal. Natuurlijk vergt dat veel kennis en vaardigheden, maar één ding is zeker: een goede kok kiest voor een goede oven. Een stoomoven bijvoorbeeld, is geweldig. Eten dat je erin bereidt, is lekker en gezond, omdat alle vitamines en mineralen bewaard blijven. En elk gerecht kan erin, ook naast elkaar. Wij geven je alle ins & outs over de stoomoven! | |
|
|
|
|
Heb jij je al aangemeld? Black & white velvetcake met Hidde de Brabander Wil je die prachtige taart van onze kerstcover ook maken? Dat is een fijn precisiewerkje. Meesterpatissier Hidde de Brabander maakte hem voor ons en laat jou in deze online masterclass op 14 december om 20:00 uur van A tot Z zien hoe je het doet. De cakelagen, de ganache, de schotsen, de diverse chocoladetechnieken en natuurlijk het opbouwen van dit zoete spektakelstuk. Omdat december cadeaumaand is, is deze masterclass voor delicious.lezers helemaal gratis als je gebruik maakt van de kortingscode die je in het extra dikke kerstnummer op pagina 106 vindt. Nog geen kerstnummer in huis? Bestel ‘m snel of koop een exemplaar tijdens het doen van je boodschappen! | |
|
|
|
|
|
Saus geschift? Zo los je het op | Je staat er waarschijnlijk bijna nooit bij stil, maar wat zich afspeelt in je potten en pannen is pure chemie. Het duidelijkst wordt dat wel als je saus die er eerst zo heerlijk uitzag ineens gaat schiften. Het toverwoord om je saus te redden? Emulgator! | |
|
|
|
|
Nu te koop: Hét delicious. kerstnummer! Heerlijk: het is weer de tijd van donkere dagen, cadeautjes kopen, kaarsen en lichtjes, kersthits en lekker eten en drinken. Extra fijn dus, dat de allermooiste en allerdikste delicious. van het jaar vanaf morgen in de winkel te koop is. Het is hét nummer dat je nodig hebt om jouw lekkerste december te vieren. Wil je dit kerstnummer z.s.m. thuis ontvangen? Bestel 'm in onze webshop of koop 'm tijdens het doen van je boodschappen! | |
|
|
|
|
|
Verrukkelijk vega voor 7 dagen | De tijd dat je als vegetariër standaard een kaassoufflé geserveerd kreeg, ligt gelukkig ver achter ons. Want oh, wat zijn er veel verrukkelijke vega-gerechten. Voor wie zijn repertoire wil uitbreiden met wat 'snelle jongens', hebben we 7 recepten die binnen 30 minuten op tafel staan. | |
|
|
|
|
|
Feestelijk Indonesisch Hazenrendang | Door haas te gebruiken in plaats van rundvlees krijgt deze malse rendang een fijn kersttintje. Na een uurtje hakken, snijden en vijzelen - er gaan heel wat kruiden en specerijen in - kan de smaakbom de oven in en ruim 4 uur later staat-ie op tafel. | |
|
|
|
|
|
|