Ahoy

The World Of Hans Zimmer
13 november 2018
world-hans-zimmer

Oscar, Grammy en Golden Globe Award winnaar Hans Zimmer is ongetwijfeld een van de bekendste en meest invloedrijke componisten van filmmuziek van onze tijd. The Lion King, Gladiator, Pirates of the Caribbean zijn slechts enkele van de soundtracks die hij heeft geproduceerd. Op 13 november vindt 'The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration' plaats in Rotterdam Ahoy. Hoewel hij zelf niet optreedt tijdens de concerten is Hans Zimmer wel de muzikale regisseur en curator van de tour.

' The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration' presenteert de werken van de componist met een symfonisch orkest. Zimmer werkte maanden aan het transformeren van zijn soundtracks naar weelderige symfonieën. Het publiek kan voor het eerst ook genieten van verbluffende visuele projecties van filmscenes naast de muziek. Zimmer gaf precieze instructies aan de artistieke leiding over welke scènes belangrijk voor hem zijn en welke gebruikt moesten worden bij welke muziek.

De reguliere kaartverkoop start vrijdag 13 april, maar als nieuwsbrief abonnee krijg je de kans om per direct tickets kopen! 

 

Locatie
Ahoy Arena


Prijzen

Tickets vanaf €48,40

Kaartverkoop
Per direct (10:00 uur) via ticketmaster.nl

Meer informatie op www.greenhousetalent.com

Ahoy
 
KOOP TICKETS
LEES MEER
Ahoy
Plaats in mijn agendaDEEL DIT BERICHT
AhoyAhoy
BEZOEK OOK:
arcade-firequeen-adam-lambertnsj
Arcade Fire
11 juni 2018

Queen + Adam Lambert
27 juni 2018

NN North Sea Jazz Festival
13 t/m 15 juli 2018

KOOP TICKETS
KOOP TICKETS
KOOP TICKETS
Ahoy
www.ahoy.nl

Copyright Rotterdam Ahoy 2016
Ahoy
Rotterdam Ahoy FacebookRotterdam Ahoy TwitterRotterdam Ahoy LinkedINRotterdam Ahoy YouTubeRotterdam Ahoy PinterestNewsletter2018-04-11 10:04:01