Air France-KLM doorbreekt steun

2 maanden geleden
  • Html
  • Tekst
cashcowdaily
  Valutaoorlog?
Zal de handelsstrijd tussen China en de VS ontaarden in een valutaoorlog? Mogelijk dat de inzet van de valutakoers eerder door de VS zal worden gedaan, omdat zij in het verleden zoiets vaker hebben gedaan.
 
AEX slaat aanval af
Het zal de AEX (553,80) vandaag niet lukken om boven de weerstand van 554,40 te komen. De Europese indices zullen vandaag onder druk staan.
De supermarkt, meer dan een stenen winkel
21 mei organiseren wij de Annexum Academy. Met onder andere topscheidsrechter Björn Kuipers en marktonderzoeker Hans van Tellingen als sprekers. Temidden van ons vastgoed, met de allernieuwste Coop Vandaag-supermarkt om de hoek. Komt u ook?
‘Het geheim van 60/40’
Uitgangspunt is dat een 60/40-strategie vergelijkbare rendementen oplevert als aandelen, maar met een lagere volatiliteit, aldus Claire Walsh, Personal Finance bij Schroders.
Heffingen op Duitse auto’s
Het moment komt dichterbij dat Trump de invoerrechten op Duitse auto’s gaat verhogen. De koersen kunnen daardoor met 12% dalen, aldus Christoph Schon, directeur van Axioma.
Singapore, Australië, Canada, Duitsland, Hong Kong…
Met DEGIRO belegt u op meer dan 50 beurzen in 30 landen. Uiteraard tegen onze ongekend lage tarieven. Benieuwd? Open een gratis account. Let op: met beleggen kunt u uw inleg verliezen.
‘Hogere invoerrechten leidt tot 2,5% lagere winsten’
Als een tarief van 10 procent op de Amerikaanse handel volledig zou worden doorberekend, zal de wereldwijde inflantie stijgen met 0,7 procentpunt. Hierdoor dalen bedrijfswinsten 2,5%.
Air France-KLM doorbreekt steun
Air France-KLM sloot op 8,29 euro na een kleine daling van 0,58%. Investtech: “Het aandeel is hiermee 11 van de laatste 12 dagen gedaald. Technisch ziet het er ook niet zo goed uit.'' 
COLUMN
''De berichten dat de massale fiscale extra stimulering van de Chinese overheid de Chinese economie weer laat groeien en er zicht lijkt op een handelsakkoord tussen China en de Verenigde Staten lijken het aandeel verder in de kaart te kunnen spelen.'' - Martine Hafkamp, directeur Fintessa vermogensbeheer.

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Cashcow.nl

Categorieën: Financieel
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

© 2019