AIVD: INCLUSIVITEIT IS GEVAARLIJK?

Beste vrijheidsstrijders,

Met alle goede wil van de wereld hebben we geprobeerd een Show te doen vandaan, maar een gecancelde vlucht van een medewerker die terugkeerde van vakantie gooide roet in het eten. Helaas, maar maandag gaan we er weer tegenaan.

Waar ik het vandaag over had willen hebben is de berichtgeving vandaag dat de AIVD zich enorm zorgen maakt over ‘Anti-elite extremisten’.

Het stond opeens overal!

De vraag bij dit soort dingen is altijd: waarom deze paniek? Ze zeggen zelf: ‘Hoewel de aanjagers van de groep niet expliciet aanzetten tot geweld, kan dit wel het gevolg zijn, vreest de AIVD.’

Dus ze zeggen zelf dat dit een inhoudelijk verhaal is zonder oproep tot geweld. Nogmaals: waar komt die angst en grote zorg vandaag?

Velen zullen zeggen dat met dit soort berichtgeving er ‘gewacht’ wordt op een incident die ze kunnen toeschrijven aan deze groep. Zoals ze op daadwerkelijke imbiciele manier probeerde te doen met mij in België.

Anno 2023 is dit kansloos. Niemand trapt hier meer in. Het is allemaal zooooo doorzichtig als dit op zo’n manier plaatsvindt.

Dit vond ik het meest opvallend in de berichtgeving: ‘De populariteit wordt volgens de AIVD gevoed door onvrede onder burgers, bijvoorbeeld over het grote aantal crisissen in de politiek: van de toeslagenaffaire tot de bevingsschade in Groningen, van de stikstofdiscussie tot de asielcrisis. Wat daarbij ‘helpt’ is dat de aanhangers heel ‘inclusief’ zijn, vertelden analisten in een briefing aan de media. Ofwel: iedereen mag erbij en overtuigingen hoeven niet één-op-één overeen te komen, zolang de gemeenschappelijke vijand maar de kwaadaardige elite is.’

Is dit dan het gevaar? Inclusiviteit? 

Natuurlijk! Terwijl we de hele dag doodgegooid worden met dat we inclusiever moeten zijn, is dat de FAKE inclusiviteit. Het is bedoeld om iedereen een label te geven, tegen elkaar op te zetten en dan lekker verdelen en heersen.

ECHTE inclusiviteit zag je bij de Cojona protesten. Linkse mensen, rechtse mensen, mensen van alle huidskleuren, seksuele voorkeuren, religies en noem maar op, kwamen samen in op te komen voor hun vrijheden, rechten en menselijkheid die op brute en onvergeeflijke manier van ze was ontnomen.

Dat is natuurlijke echte en KRACHTIGE inclusiviteit. Niet de door de ELITE zakenwereld en media gecreëerde valse inclusiviteit om mensen klein te houden.

Als ze daar bang voor zijn begrijp ik het wel maar het hoeft niet. We komen hier menselijk uit.

Uiteindelijk sluit ik me bijna helemaal aan bij het slotbetoog van het AIVD:

‘Een van de belangrijkste dingen die overheid, wetenschap, media en rechtspraak zelf kunnen doen tegen de dreiging die van het kwaadaardige-elitenarratief uitgaat, is het vertrouwen van de samenleving (her)winnen. Daarvoor moeten ze zich betrouwbaar tonen en betrouwbaar communiceren. Dat is cruciaal.’

Ik zeg bijna, want ze zeggen dat ze zich betrouwbaar moeten ‘tonen’. Nee AIVD….ze moeten betrouwbaar ZIJN!

Bedankt wederom voor jullie steun, waardering en donaties. We gaan fearless door dankzij jullie!

Tot morgen,
Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven