De wekelijkse nieuwsbrief voor en door de secretaresse. Nieuws, tips en leuke uitjes.
Kun je de nieuwsbrief niet lezen, klik hier voor de online versie.


DIRECTIESECRETARESSE.NL 02/07/2018

Niet betalende klanten: zo ga je hier mee om

Het is ongelooflijk vervelend maar toch komt het voor: niet betalende klanten. Het werk is al verricht maar de klant laat het betalen van de factuur na. Helaas kost dit vaak veel moeite en soms zit er gewoon niets anders op dan een incassobureau inschakelen. Maar voordat het zo ver is zijn er een aantal stappen die je kunt nemen om de factuur alsnog betaald te krijgen.
Niet betalende klanten: zo ga je hier mee om

ALL-IN Uitje in Giethoorn - Inclusief Varen, Eten en Drinken

Genieten van een Rondvaart of Fluistertocht door het bijzondere en unieke waterdorp Giethoorn, na de vaart heeft u de tijd om het dorp te voet te ontdekken en u sluit dit bedrijfsuitje af met een heerlijk buffet of een gezellige barbecue inclusief 2 uur durend drankarrangement. Een compleet verzorgd dagje uit met de collega's.
ALL-IN Bedrijfsuitje in Giethoorn

Divider
Banner
Divider

Lees 4 manieren om een nieuwe secretaresse in dienst te nemen

Ben je op zoek naar een nieuwe secretaresse of PA voor jouw organisatie? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die tegenwoordig worden aangeboden. Het kan erg voordelig zijn en je kunt ook nog eens veel tijd besparen.
Lees hier de 4 handige manieren!

High Tea aan zee - Geniet van lekker eten, zee en strand

U gaat uitgebreid genieten van een heerlijke high tea. Gezellig op het strand waar u kunt gaan genieten van het strand en de zee. Ideaal om lekker bij te kletsen met uw vrienden of vriendinnen.
High Tea aan zee in Scheveningen

Divider

2 Dagen Vergaderen aan het strand in Bergen aan Zee

Uniek en prachtig gelegen, boven op een duintop kunt hier bij deze vergaderlocatie prachtig uitkijken over de duinen op de zee. Inspirerend, rustgevend en uiteraard mogelijkheden om even een frisse neus te halen aan het strand.
Vergaderen aan het Strand in Bergen aan Zee

8-uurs vergader arrangement op de Arena Boulevard

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in onze hoofdstad? Gesitueerd op een originele locatie met uitzicht op de levendige Arena Boulevard in Amsterdam, bieden wij een exclusief ingerichte locatie met zes vergaderruimtes.
Inspirerende locatie in Amsterdam

32-uurs vergader arrangement en Golf in de Brabantse Bossen

Of het nu gaat om een meeting, seminar of teambuilding? Deze vergaderlocatie, gelegen in een bosgebied omringd door 21 hectare natuur, biedt uitstekende faciliteiten en vele zalen en ruimtes voor uw volgende vergadering.
Vergaderen en Golfen in de Brabantse bossen

Divider
Banner
Divider
http://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/UbuozOUaIVm4yDdrUxaJoxsCbmpV86TxUukYj9cr/